duminică, 6 ianuarie 2019

Primul meci din 2019

S-a jucat in balonul mare si deoarece am fost 20 de combatanti, am pregatit un teren mare cu porti mari. Alegerile au fost facute de Gabita si Mihai Tenismenul. Iata echipele;
Luci - Bebe, Stelica, Gaby - Andrei, Mihai Tenismenul, Mitica - Vasea, China, Tudor.
Nelu - Tavi, Paul, Bete - Bogdan, Gabi3, Razvan, Popica - Gabita, Cristi fratEli ( inlocuit cu o rezerva pt. ca s-a accidentat).
Echipa lui Mihai s-a adaptat mult mai bine la dimensiunile terenului si a ajuns destul de repede sa conduca cu 6-0. In continuare jocul s-a echilibrat si echipa lui Gabita s-a apropiat ca scor, dar a ramas permanent o diferenta de 2 goluri, pana la ultima faza a meciului cand acestia s-au apropiat la un gol diferenta. Scor final 11-10 pt. echipa lui Mihai Tenismenul, care impreuna cu China au facut legea in acest meci.
Echipa adversa a schimbat portarul de doua ori si l-a avut in a doua parte a meciului pe Razvan in atac, reusind sa echilibreze jocul. Nu cunosc toti autorii golurilor, dar iata cativa care au dat goluri frumoase:
Mihai Tenismenul, China / Popica, Gabita.

22 de comentarii:

  1. A fost o miscare reusita in primul meci al noului an, asa ca dupa sarbatori.
    Au mai marcat Andrei, Vasea, Tudor, respectiv
    Gabitrei,un cetatean,rezerva care l-a inlocuit pe Cristi, accidentat.
    Cat despre mine, ce pot sa spun? sunt oarecum multumit ca am debutat cu gol in noul an si ca m-am miscat binisor, conform CNP-ului,mai bine zis.

    RăspundețiȘtergere
  2. Facand analogia cu tenisul, se poate spune ca fost un set la zero si in final a fost aproape un super tie break!

    RăspundețiȘtergere
  3. De reținut că am ales al doilea, iar omul ales al doilea la echipa mea (sper că nu e nevoie de dezambiguizare), adică eroul etapei trecute, a ieșit după un sfert de oră! Etapa viitoare tot cu Mihai voi face alegeri și vom inversa ordinea.
    Tot ce pot să spun e că scorul e absolut neașteptat, având în vedere de unde am revenit.
    PS: A doua zi m-am trezit fardat, efect întârziat al mingii încasate în față! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. victorie meritată pentru sinan-pașa mihăiță și ai lui, care au avut o echipă-trăznet. e greu să vrei mai mult în apărare decât duetul gaby-stelică,chinezu e prea bun pentru restul lumii (noroc că nu dă drumul la minge!), tudor e în formă (păcat de bara sa superbă, ar fi meritat să fie gol, spre deosebire de bășina leșinată a lui sinan), siliboa e în media lui de un gol/meci. aproape că n-a mai contat că mitică și andrei cel mic s-au văzut mai puțin.
    dincoace, găbiță a tras aproape de unul singurși practic e-o minune c-am fost la sfârșit atât de aproape de inamici. despre faza de final, mai încolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu uitati de frumosul gol al lui Popica.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani!Ionilor si Ioanelor , mai ales decanului nostru de varsta,venerabilul Nelu Bronson.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!Multa sanatate si noroc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Banc.
    Alo! Biroul de consiliere a alcoolicilor anonimi?





    - Da.





    - Puteţi să-mi spuneţi, vă rog, la sarmale de porc cu mămăliguţă, ce vin merge, alb sau roşu?

    RăspundețiȘtergere
  9. la nelu văd că sună ocupat, probabil admiratoarele sunt nerăbdătoare, așa că l-am sunat (ca din partea lui mitică, Care e timid...) pe ionuț de la teren, asta dacă de ani de zile tot zic(em) să-l omenim cu ceva și nu se întâmplă. omul, politicos și elegant ca de obicei, mi-am cerut și io scuze, ne-a încurajat și el, poate ne tot vedem pe acolo ani mulți și d-acu înainte.

    ps: pentru virgil, și nu numai, un link spre un site despre bucureștiul vechi și actual

    https://www.facebook.com/groups/1307467349362119/?multi_permalinks=1837216806387168&notif_id=1546861184646189&notif_t=group_highlights

    ps2: vasilică, e cu 2 sau încă nu știi?

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani tuturor celor cu nume de sfant al zilei de azi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul zilei.
    Doi nemti discuta intr-un showroom:

    - Ce-i asta, Dacia Duster?

    - Duster... da

    - Romaneasca, nu?

    - Da, romaneasca.

    - Buna, nu? Garda inalta, cauciucuri groase...


    - Mda.

    - Mai, ce ti-e si cu romanii astia... ar face orice numai sa nu-si repare drumurile.

    RăspundețiȘtergere
  12. poșta redacției7 ian. 2019, 20:00:00

    cu sincere regrete pentru un material pierdut din greșeală, răspundem ascultătorului:

    https://www.youtube.com/watch?v=pp431Y1Eqf0

    credem că este simplu de înțeles, ca pentru proști nu foarte proști, nu știm însă dacă domnul cu pricina, Beton am înțeles,nu cumva depășește măsura.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt convins ca invinsii meritau cel putin un egal. Daca punem pe un taler cele 6 goluri primite la inceput, cand inca ne organizam posturile in aparare si pe celalalt taler inventarul cu restul golurilor (5 la 10) + ocaziile avute de echipa lui Gabita, nu prea vad cum balanta ar sta in echilibru. Cum jocul de fotbal nu se supune legilor justitiei raman doar scorul si amintirea unei noi etape in care miscarea a iesit invingatoare.

    RăspundețiȘtergere
  14. revin la ultima fază de vineri.

    1.tot timpul meciului, după mingile ieșite în aut de poartă, nu puține, s-a dus bravul luci. ocnașii din apărare, în frunte cu căpitanu sinan, l-au tot îndemnat pe bravul somno SĂ NU SE GRĂBEASCĂ. o avea omu ceva păcate, ca noi toți de altfel, dar nu cred ca viteza să fie vreunul din ele
    2. repunerile din careu au fost foarte tacticoase (cam ca ale mele), cu singurul amendament că mai încerca câte un băiat care nu era pe listă să se bage și el la degajare și se mai pierdea timp și aici
    3. la fel cu aut-urile de pe dreapta. stelică și bebe ar fi vrut și ei, chiar se duceau spre minge, dar nu executau ei, se mai ciupea și aici timp

    la toate chestiunile astea adunate N-AM COMENTAT NIMIC, văzându-le oraceum la limita normalului, dar când mai e un pic de jucat și vine unu juma de teren să bată el, mi-a ajuns și mie.

    apropo, câți dintre voi s-au dus solo-pionieri, cunoscând doar pe un băiat, într-un nou colectiv și au devenit din prima membri cu drepturi depline? bineânțeles, fâcîndu-i pe cei ai casei să joace 10 la 10, exact ce-și doreau și nu știau să zică?!?

    aud?

    RăspundețiȘtergere
  15. poșta redacției10 ian. 2019, 14:03:00

    din motive de competiție în Agro, întâlnire mâine orele 15.15 trecute înainte de fix, Cora Militari. exclus marinuș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce fara Marinus?Este el mai prost ca voi?

      Ștergere
    2. poșta redacției11 ian. 2019, 10:30:00

      vreți să vă răspund cu DA sau să vă mint?

      Ștergere
  16. Maine nu pot participa la sedinta post, de umidificare;multe filtre ale politiei, pe traseul asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mitică a rezervat de la 3 jumate la 5, pe 150 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Singurul si adevăratul fotbalist18 ian. 2019, 12:03:00

    Ba,azi e o zi dedicată fotbaliștilor.Asa ca fasolarii sa stea acasa.Ati auzit:miorlaitule, lautarule nini,tataie bebe,dar ce mai, trebuie sa-i numesc pe toti, asa ca voi fi prezent doar eu care voi face niste jonglerii, voi deranja păianjenii de la colțurile porților si ma voi relaxa, fara sa aud behaiturile unora, scremetele altora, etc.Voi face cronica etapei, iar voi duceti-va la "beutura" si spuneti celor ce acolo sa treaca toata consumatia voastra in contul meu.Astfel va fi toata lumea multumita,eu scap de voi, voi veti bea moca,nevestele voastre bucuroase că nu vor mai suporta basinile voastre câteva ore.Si asta doar pentru ca voi nu stiti fotbal, ceea ce m-a adus la exasperare, ghinionul meu si pentru faptul că m-ati intalnit pe mine, om cu dare de mana, norocul vostru.

    RăspundețiȘtergere