duminică, 19 noiembrie 2017

Primul meci in balon

Vremea ploioasa a speriat multi combatanti, desi in Agronomie sunt ridicate 2 baloane.
La ora 15,30 erau 7 baieti care au inceput o miuta in balonul cel nou.Daca in urma cu un an acest balon era impartit in 3 terenuri, anul acesta a fost impartit in 2 terenuri mai mult late decat lungi.
La inceput au jucat urmatoarele echipe:
E 1 : Gabita, Bete si Bogdan
E 2 : Luci, Gaby, Mitica, Tudor.
Dupa vreo 20 de minute au aparut Nelu si Bebe la E1 si Tavi la E2.
Scorul final a fost 5 - 5, desi E2 a condus mai tot timpul, chiar la diferenta de 2 goluri ( 3-1, 4-2, 5-3).
Marcatori pt.E1 Gabita, Bete si Bogdan ( ei stiu cate au dat fiecare), iar pt. E2 Gaby 1g, Mitica 2 g si Tudor 2g.
Ca de fiecare data au fost multe ocazii de gol , dar acestea au fost ratate sau respinse in ultima instanta de un aparator. Fiecare echipa crede ca a trecut pe langa victorie.
Pt. cei care nu au fost prezenti va anuntam ca de acum trebuie sa venim la ora 15,30 pt. ca la ora 16,50 suntem scosi din teren de catre o grupa de copii. Programul este f. strict si terenurile cu balon putine. Cine vine prea tarziu va apuca sa joace cam 30 de minute.

18 comentarii:

  1. Bravo baieti!
    Tineti-va tare!

    RăspundețiȘtergere
  2. - Iubitule, ma lasi sa ma uit la tine in telefon?

    - Desigur! Dar mai intai vreau sa-mi dai o imbratisare.
    - De ce?
    - Pentru ca-mi vei lipsi mult

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.activenews.ro/stiri-social/Final-sarpele-curcubeu-inchide-cercul-147445

    RăspundețiȘtergere
  4. În afară de ce a spus Gabi la final, am fost lăsați să jucăm în balon doar după ce Mitică a fost avertizat clar că vom fi scoși de pe teren la prima reclamație referitoare la înjurături și scandal. N-a fost cazul vineri, dar trebuie să ținem cont.

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema trebuie pusa mai apasat, si aici Mitica trebuie sa vina cu dialogul in amanunt, avut cu administratorul, care , intre altele , a spus ca ne-ar putea baga mai usor si mai bine, dar, pentru ca suntem ...., nu o face si, ca antrenorii grupelor de langa noi , vor suna si vom fi evacuati. Personal, nu stiu cum voi reactiona, dar nu-mi va fi deloc bine, ca, dupa ce am facut niste manevre, cu anumite riscuri si vin cu niste asteptari, sa fiu dat afara de niste bulangii mucosi, pentru comportamentul altora.Atuni s-ar putea sa ma apuce astenia de toamna iernatica si sa nu ma controlez, si sa ma aleg si cu ziua stricata. Deci, rudotelul, extraveralul, etc. sunt la compensate (pentru pensionari si asistati) si nu trebuie sa lipseasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant an in tenis:o romanca este nr.1 mondial si un bulgar castiga Turneul Campionilor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Steaua e numai una20 nov. 2017, 11:41:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/sondaj-joc-slab-meciuri-infernale-si-4-puncte-pana-la-locul-6-prinde-dinamo-un-loc-de-play-off-526159.html
    Odata am tinut si eu cu betivii si atunci n-au fost in stare macar de un punct.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vineri a fost un meci frumos,mai degraba o miuta frumoasa . S-a jucat la porti de un metru s-au dat citeva goluri reusite din combinatii . Gabita , a avut de muncit cu noi ,dar a fost sustinut de BETE si BOGDAN care au jucat bine. Foarte important este ca a fost un meci curat ,linistit . Referitor la teren a fost o problema ,sa obtin loc in balon. Dupa citeva discutii cu patronul am obtinut greu loc de joc, pentru ca nu vroia sa jucam linga copii ca injuram si ne certam . MI-A promis ca daca antrenorii , se mai pling de noi sau il suna va veni personal sa ne dea afara . Mi-a recunoscut ca nu ne facea loc linga copii ca injuram si de aceia ne lasa in spate sajucam .E pacat sa pierdem terenul, plus ca avem si niste avantaje nu mai spun de taxa ca se plateste ora cu 150 – 180 lei .Aincercat sa ridice taxa dar am fost ca POPICU ,IN VITAN l-am aburit .Nu cred ca as mai incerca, sa vorbesc cu el daca se intimpla sa vina sa ne dea afara . Asta nu inseamna ca venim de vineri la opera DAR NU MAI TREBUIE SA INJURAM , SA TIPAM ,idiferent de greseli sau ratari sigur putem sa facem asta . Foarte IMPORTANT DE VINERI sa venim la 15.15 la 15 .30 sa-i dam drumul la joc ca la 17. IESIM AFARAdin teren si e pacat sa nu cistigam timp de joc . Si o ora de joc conteaza zic eu ca nu exista pauze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rade ciob de oala sparta21 nov. 2017, 12:31:00

    Vreo doi dintre astia de faceti acum pe mieluseii,va stiti voi,ar trebui sa taca atunci cand se vorbeste despre injuraturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa facem o cheta, sa-i tinem pe Popicu si pe Motanu departe de teren, sa-i trimitem la carciuma, ca altfel ne da patronul afara sigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. circulă pe aici ideea că dinamo sunt vai de capul lor. fără a fi suporter cățeluș, ba chiar dimpotrivă, văd că fanii echipei sunt cam timizi, așa că pun eu cinci beri la bătaie că o să prindă play-offul, asta în condițiile în care e la patru puncte de cea mai apropiată rivală, astra, iar meciul direct e la giurgiu.

      Ștergere
    2. @anonim:vorbim când afli cum te cheamă, altfel nu te obosi să te mai bagi în seamă.

      Ștergere
  11. Steaua e numai una22 nov. 2017, 13:40:00

    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-club-de-vanzare-hop-si-el-primul-om-care-vrea-sa-o-preia-pe-dinamo-dupa-anuntul-lui-negoita-526320.html
    Asta daca-i cumpara pe catelusi, le vinde si puricii!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule doctor, impotenta te ia asa, deodata?

    - Nu, mai intai te lasa sa te faci de ras de vreo 2-3 ori

    RăspundețiȘtergere
  13. Prietenul lui Motanu23 nov. 2017, 11:03:00

    Are dreptate motanu, pot depune marturie.Nu e stelist, nu e dinamovist, nu e fotbalist si nici tractorist.E nimic, asta e !

    RăspundețiȘtergere
  14. In loc de reclama la apa calda si sampon;
    http://evz.ro/gotiu-loveste-plesoianu-scandal.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Din pacate nu voi participa nici azi la miscare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Babaieti, daca vreti sa n-o luati in mana, treceti la gimnastica de in-violare.

    RăspundețiȘtergere