duminică, 18 iunie 2017

Capitanul si-a facut din nou datoria

In aceasta vineri s-au adunat 14 combatanti, impartiti in 2 echipe, in urma alegerilor facute de Gaby si Popicu. Iata ce a rezultat:
EGaby:Nelu - Gaby, Razvan, Bebe(Biciclista) - Mitica, Bogdan si Bete.
EPopica:Luci - Paul, Popica, Virgil - Cristi (Biciclistul), Vasea si Tavi.
A fost in joc destul de alert cu reusite, cu rateuri si cateodata cu nervi (parca mai putin decat in alte dati).
Desi echipa care domina si parca era mai bine asezata in teren ( EGaby), scorul a fost deschis de cealalta echipa prin Cristi si in continuare au dus scorul la 4-2. De aici insa jocul a curs in favoarea echipei care domina ( EGaby) si golurile au venit unul dupa altul in aceiasi poarta, aparata de Luci.
De remarcat cateva reusite deosebite: Golurile lui Popica si Razvan cu suturi dintro bucata, la paianjenul coltului scurt, Golul lui Mitica dupa ce a driblat toata echipa adversa si golul lui Razvan dupa o combinatie Mitica, Bogdan(centrare dintro bucata) si voleu Razvan.
Scor final 6-4 pentru EGaby cu urmatorii marcatori:
Razvan 3g, Mitica 2g si Bogdan, respectiv Cristi - Biciclistul, Vasea, Tavi si Popica.
De mentionat prestatia buna a celor 2 portari si prezenta la meci a 2 biciclisti ( imbracati cu echipament specific, numai ca Bebe a venit cu bicicleta de dama ).
Dupa meci a urmat binecunoscuta hidratare cu bere, la care ne-a gasit si Mihai - Tenismenul, ocazie cu care ne-a promis ca va veni si el la meciurile viitoare.

35 de comentarii:

  1. Din start,echipa lui Gaby a fost mai bine dotata valoric,insa echipa lui Popica a fost mai productiva in prima parte a meciului si cu mai multa atentie putea castiga meciul daca la 4-2 Vasea at fi marcat din apropiere la o pasa f. buna a lui Cristi,daca Nelu n-ar fi scos 4 suturi f. periculoase in doua faze consecutive in interval de circa un minut,daca Popica n-at fi contribuit la primirea unui gol, daca Cristi ar fi fost mai altruist, prea mult a incercat de unul singur,daca...hai s-o lasam pe alta data.

    RăspundețiȘtergere
  2. inițial bețișor a stat în față, omul însă a fost super-corect și a zis că nu-i în formă, ca dovadă că în partea a doua se ținea de bară la umbră.
    un pic de bulan nu strică însă și mișcarea în atac (cu voie de la mitică...) s-a soldat cu un hat-trick curățel, de la 4-2 pentru turcaleți. primul gol a fost de milog, gen știți voi cine, dar celelalte au fost chiar frumușele, așa că, dacă mă roagă, îi împrumut și lui silică ghetuțele noi, cu tot cu prospect, să nu se încalțe invers.
    frumoasă și partea din boscheți, unde am strâns în câteva minute chiar mai mult decât marinuș într-un tur cu tramvaiul 41: câte o bere de la nelulu (excelent și vineri, mai ales după pauză) și mitică (asta am vrut s-o iau acasă, drept amintire), o prăjiturică de la tavi, cireșe de la bogdan și o brățară-prosop de la bebică. bine, omu ca să primească trebuie să mai și dea, așa c-am decartat câte două beri lui gabi și lui simonasilica, bașca un șorțuleț extra lui paulică, să aibă și el cu ce se lăuda pe ulița din sat. acu, c-am luat măsura, cred că vineri îl pot omeni și pe luci, rămâne doar să-mi zică modelul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am remarcat , din nou , spiritul de sacrificiu al lui Gaby, care , in cateva situatii , a rezolvat faze din pozitia tavalit pe jos, ceea ce la noi , nici din picioare, nu s-a realizat.
    Oricum, baietii erau nezisi, nu-si spusesera de mult multe, asa ca s-au recompensat si au recuperat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alooo, ce echipe sunt astea?! Păi dacă veneam eu în locul Bicilistului şi vă spuneam să vă faceţi TOATĂ echipa, erau şamse bune să joc în aceeaşi formulă! Nu demult, la Cora, am jucat cu nucleul Paul, Virgil, Popică, dincolo fiind cam aceiaşi, parcă doar Stelică în locul lui Beţe. De-aia mă şi mir că Biciclistu&Co au scăpat aşa ieftin, înseamnă că au avut o evoluţie de mare-mare excepţie! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Capitanul si-a facut din nou datoria! Mama, ce-l mai umfla unii pe carmolist si el e doar cu un varf de unghie mai dibaci ca bebe si oricum, mult mai slab ca Bogdan.

      Ștergere
  5. Da, a fost un meci destul de agitat, in care invinsii au fost peste invingatori in prima si ultima treime de joc. La undeva pe la mijloc, la 4-2 pentru noi au fost 10 min. de cosmar in care am incasat 4 goluri, 2 caraghioase si 2 alte doua minunate ca realizare. A aprat Luci bine, dar Nelutu le-a facut meciul invingatorilor. In ultima parte, cand nu s-a mai inscris bravul aparator a salvat eroic tot, faze imposibile scotand tot prin reflex sau prin pozitionare. La repriza 3-a m-am luat cu berea si cu vorba si-am uitat sa-i fac testul pentru doping, caci nu-mi explic nici acum modul cum a reusit sa-mi scoata numai mie vreo 4.

    RăspundețiȘtergere
  6. Biciclistu a fost util doar cand a stat in aparare. Atunci ne-am desprins si datorita paselor de gol pe care le-a dat (mie si lui Vasea), plus primul gol dat cu un sut de la distanta, de unde nu avea marcaj. Apoi s-a avantat in atac, a tinut mingea exagerat, esuand in driblinguri berbecesti si, ce e mai grav, a lasat un gol imens pe centrul apararii, iar pungasii invingatori au profitat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Remarcabile prestatiile lui Sile, Bogdan si evident Razvan cu ale lui 3 goluri, cel putin 1 fiind o bijuterie la vinclu. Chiar si piperul vorbitor a dat o bobita f.f. interesanta la vinclu, dupa care praful de . . .piper l-a aruncat spre poarta noastra, asa. . .ca sa poata spune ca e un condiment echilibrat. Numai rezultatul a fost dezechilibrat, in defavoarea noastra. Ce e drept, asta nu numai din cauza lui.
    Oricum, victorie meritata in contul Capitanului!

    RăspundețiȘtergere
  8. Propunere:
    Maine 20.06.2017 ora 18.00 un antrenament la teren.

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  9. Capitanu Zacusca19 iun. 2017, 17:09:00

    Motane nu te baga peste mine. Cine esti tu sa ii dai voie lui Popicu sa presteze pe linia lui 41? Gara de Nord si linia lui 41 sint numai pentru smecheri, si mie imi vine randul deabia odata la cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate echipa Dentas Tartasesti,Luci sa traiesti, a fost invinsa de Petrolul cu 3-0 in turul barajului pt. promovarea in Liga a3-a, meci socotit acasa,dar desfasurat la Racari. Oricum,Petrolul e favorita la promovare,sa traiesti si tu Dorule-Bete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa prostiile si vino maine la teren.
      Doru

      Ștergere
    2. Dictatorul Bg în rolul lui Charlie Chaplin20 iun. 2017, 15:38:00

      Antrenamentul va fi acompaniat de Bere Gratis, fiecare bea cât poate să ducă. Deasemenea se vor împărţi bucăţi valoroase din celebra comoară da cică mai târziu. În deschidere se va proiecta filmul "Dentiştii, aurul, petrolul şi moldovenii" cu Găbiţă vârf împins, Stelică fundaş retras şi Motanul mijlocaş pe toate laturile. Prezenţa obligatorie.

      Ștergere
  11. interesantă ideea lui bețișor, chiar dacă nu știu exact ce înseamnă antrenament. dacă se discută mai pe îndelete, poate iese de-un cvorum.

    din câte știu, vineri au ales gabi cu marinuș. din start, ghinion pentru echipa bolovanului, bașca presupun c-a și pierdut alegerile și l-a luat pe biciclist. logica normală spune totuși că din trei oameni de la adversari ar fi trebuit să ia măcar unul, dar cine-a spus că marinuș e normal?!?

    RăspundețiȘtergere
  12. Marinus e bun sa-i ia la misto, nu sa-i ia-n echipa lui.Nu poti fi bun la toate.Bag seama ca cine-l ia pe Bronson castiga meciul,nu mai conteaza ceilalti coechipieri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. e de presupus că persoanele care frecventează blogul știu diferența între epitet, fie el și răutăcios, și jignire. dacă nu, taman ce-a sosit gumița.

    bogdănele, știi că mai nou ești protejatul meu, te apăr de gura lui le copitain ca să te pot critica eu.așa că poți să-mi răspunzi cine-i moldoveanu la faza de mai sus?!?

    RăspundețiȘtergere
  15. Înţeleg că te interesează Moldova ? Nu aurul, nu comoara ? Dă-ţi demisia ! De Ardeal nici în glumă să nu pomeneşti. Ovidiu Iuliu Moldovan.

    RăspundețiȘtergere
  16. Şi? Cum a fost la antrenament? :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Unul care a tras cu urechea21 iun. 2017, 15:36:00

    Trebuie să mergem în Italia, îi spune Mitica lui Bogdan.
    - De ce, mă Mitica?
    - Păi acolo serveşti micul dejun, după care faci sex toată dimineaţa. La prânz, o masă bogată, câteva sticle cu vin şi iar sex toată după-amiaza, apoi o cină uşoară, cu şampanie şi toate cele şi iar sex toată noaptea.
    - Bă, eşti nebun, e beton, de unde ştii tu toate astea?
    - Mi-a spus soră-mea!

    RăspundețiȘtergere
  18. Prietenul lui Mitica21 iun. 2017, 15:42:00

    Mă, Mitica, ce-i cu taurul tău, ăla care nu mai avea putere?
    - Îi bine, mă, i-o dat veterinaru' tablete şi acuma îşi face treaba.
    - Şi cum le zice la tabletele alea, mă?
    - Nu ştiu, mă, cum le zice, dară au gust mentolat.

    RăspundețiȘtergere
  19. P0picule,m-ai confundat eu nu am sora tu ai.Decit sa doarma in parc cu tine mai bine acolo.

    RăspundețiȘtergere
  20. Conform celor afirmate de mai multi colegi de intrecere chiar in timpul meciului, dar si dupa, golul inscris de mine, reluare din vole la radacina barei, at fi fost unul frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un nene, foarte rău de altfel, compara relația dintre dl. vasilică și un voleu cu cea dintre o doamnă în vârstă și o mitralieră.

      interesant de văzut în 2017 o emisiune din 2011 care se referă la evenimente din 1998, este vorba despre replay. așa îți dai seama ce jucători existau la națională acu 20 de ani (aproape toți au acum câte 20 de kile în plus, dorinel și ciobotariu chiar mai multe) și de cât respect se bucura încă iordănescu. faza cu hagi și statuile e chiar de dinaintea turneului final și într-un fel omul chiar a avut dreptate.

      Ștergere
  21. Maine temperatura va fi 34,00;cam cald.
    Unde jucam?
    Doru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine arata 32, ia-ti apa cu tine si vezi sa ai si pentru Mitica.

      Ștergere
  22. Steaua e numai una22 iun. 2017, 13:48:00

    Tare prostovan e Contra asta, auzi ca nu mai vorbeste cu Bokila, ca s-a dus la Cluj pe de trei ori mai multi bani decat ii ofereau rapandulele. Oricum, il au pe Rivaldino, am auzit si ca Ronaldo vrea sa plece de la Real, ce mai asteapta?

    RăspundețiȘtergere
  23. Lucica,la 16,45 la moale.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am si eu o dilema.Cand spun ca motanu e bou e epitet,jignire sau adevar ? Cine ma poate lamuri ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Ofiţer sub acoperire în programul prima casă
    Presa jubilează deşi ca de obicei nu înţelege nimic


    Sub soarele cald, al primăverii trecute de mult, ce-ţi mângâia melancolic bojocii şi-ţi fierbea un creier pane la comandă, 34 de grade la umbră s-au dovedit insuficiente pentru cei 15 clienţi autohtoni dornici de un grătar la iarbă verde. Acoperit sub o pălărioară albă, de o puritate copilărească în bazin sau iarbă verde, apare o figură aparent cunoscută care prelungeşte încălzirea cca 45 de minute până ce transpiraţia a dat în clocot. Să fie vorba de o nouă loţiune împotriva razelor solare, să fie doar o moţiune, să fie chiar cenzură şi îngrădirea drepturilor câştigate de ciclişti ? Aiurea, se aştepta sosirea premierului Heliportat Jumademeci sau măcar ordine preţioase în vederea inflaţiei sau deflaţiei, a achitării sau ba a datoriilor către bancă, a instrumentării sau a instrumentului, a demisiei sau a remisiei de gaze autohtone. Şi iată că decizia premierului a venit pe surse. Găbiţă să-şi termine examenele după care mai discutăm dacă-l mai primim, voi ceilalţi achitaţi urgent datoriile către bănci, indiferent de dobândă. Serbia e cu noi, eu nu-mi găsesc tenişii, frate-miu se face că plouă, eu mă fac că nu vin, dar vă veghez şi noapte şi zi.
    Vicecăpitanul alcătuieşte cabinetul, rumoare, plânsete, jale, demisii în lanţ, se refac socotelile proprii dar şi cele bugetare cerute de ue şi reiese clarinetul :

    Popi metalici-BB, Stelică, Tudor, Bg, Tavi, Beţe, Vasea
    Luci – Nelu, Gaby, Paul, Cristi, Motanu, Ofiţerul sub acoperire în programul prima casă

    Stelică face o ofertă de nerefuzat din partea băncii, ofiţerul muşcă momeala, bagă şpiţul şi cantul monezii în minge, popii se uită la luna care mai avea mult până să apară, gol pe colţul scurt, 1-0 şi casa părea să capete contur. Nu trec multe minute, puştiul

    RăspundețiȘtergere
  26. Vasea dă impresia că-l doare în cur de sistem şi de acoperiţi, insistă cu tenacitate la o minge în doi cu veteranul Nelu (portar) şi fără pic de jenă egalează. Bg o ia şi el pe mirişte, primeşte pe stânga o minge de la Tudor şi o lipeşte lângă bară. 2-1. Ofiţerul şi oamenii săi se străduiesc să ţină ca şi Yellen rata dobânzii jos, motanul suit pe coşul casei egalează. 2-2. Stelică îi ignoră pe enoriaşi, trage la colţul scurt, Beţe maschează portarul, păstrează picioarele în poziţia naturală, larg desfăcute şi mingea poposeşte în plasă. 3-2. Bg adus de spate îl zăreşte cu greu printre picioarele lui Cristi pe Tudor, îi pasează în dreapta şi Tudor nu iartă. 4-2. Acoperitul începe să scuture buzunarele, corporotocraţia începea să-l izmenească, ordinul era clar, achitaţi ratele, da, da, dar 8 etape am tot achitat, până când ? Luci se supără la nişte apostrofări şi pleacă, prognoza lui inflaţionistă era dejucată de servicii halepiene. Vasea se înrolează la agent. Beţe şi Tavi zburdă în şorturi după ce la încălzire trăseseră shoturi, Tudor trage pe lângă dar aleargă, pasează mult şi mai înscrie o dată. Beţe şi Tavi au ce au cu colţul lung dar nu refuză nici scurtul, înscriu spre disperarea participantului la programul prima casă pe care dobânzile l-au istovit prematur. Inflaţia şi lacrimile îşi fac efectul razelor gama asupra anemonelor, lui Tavi i se anulează un gol perfect valabil. Bg, Tavi, Beţe, ratează pe rând, din milă pt. debitor, în lupta cu Nelu, majorarea dobânzilor împovărâtoare. Oare ce s-ar fi ales de bănci dacă popii metalici (care au protejat f. bine poarta) nu ar fi organizat şi condus atât de bine întreaga structură ? Scor final 9-2. O dobândă de 450 la sută, mai dă-o în pizda mă-sii cât ai fi tu de ofiţer cu acoperire cu tot. Da dar prima casă merită. Nu au lipsit ulauiaerea, spre deliciul copiilor şi al mămicilor rovaniano-plumbiene.

    RăspundețiȘtergere