duminică, 12 iunie 2016

Din nou 11

Pe o vreme frumoasa, dar calduroasa, Gaby si Mitica au facut alegerile care au dus la urmatoarele echipe:
Echipa lui Gaby: Popica - Cristi (Biciclistul), Stelica, Gaby-Bogdan
Echipa lui Mitica : Virgil - Razvan, Bebe, Tavi - Mitica, Vasea.
Mitica si ai lui, avand un om in plus, au atacat din start si au avut cateva ocazii, insa echipa lui Gaby mai pragmatica, a reusit sa inscrie de 3 ori ( Gaby si Cristi de 2 ori ) fata de 1 gol al adversarilor (Tavi ). La acest scor (la jumatatea timpului de joc) Vasea a trecut la cealalta echipa ( conform conventiei). Avand si om in plus, echipa lui Gaby s-a distantat la 8-1.
Daca in echipa lui Gaby, au fost 2 jucatori (Gaby si Cristi) care prin un-doiuri au patruns prin defensiva adversa si in fata a avut doua varfuri - Vasea si Bogdan, in echipa lui Mitica nu a existat un tandem la fel de puternic pe faza de atac.
Autorii golurilor : Gaby 2g, Cristi 2g, Vasea 2g, Bogdan 1g, 1 autogol : Tavi.
Ca intodeauna, dupa meci au inceput discutiile despre joc.Mitica s-a plans ca daca il lua pe Cristi ar fi castigat meciul, dar el l-a luat pe Razvan.

28 de comentarii:

  1. Mitica nu fi trist, Stancu a ratat mai ceva decat mine in meciul cu Franta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un fin observator13 iun. 2016, 11:43:00

    Ma uitam la Barcelona si ma minunam cum de nu le-au facut contract celor din tripleta de aur BBV, Bebe, Bogdan, Vasea. Dupa meciul de vineri insa le-as recomanda pe Stan si Bran ai fotbalului de ziua cincea, Tavi si Mitica. Cu ei te distrezi la sigur si daca ai grija sa nu-i ai in echipa, succesul e asigurat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fin ca fin, dar observator sigur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rog, nu mai dati stiri din astea, in care apare ca mitica a mancat iar bataie.Sunt banalitati, spuneti asta in fiecare saptamana si a devenit plictisitor.Ignorati-l, si pomeniti de el doar atunci cand castiga, adica niciodata.Va multumim !

    RăspundețiȘtergere
  5. Scorul a fost 9-1. Doruleţ, facem ceva mâine ?
    Toate sursele noastre au observant prin contact că fineţea o are doar în gaura fun-----ului săptămânal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt prezent dupa ora 19. Terenul este liber la 19,30.

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  7. Cronicarul, ca de obicei, a uitat sa mentioneze cele doua pase perfecte de gol pe care le-am datlui Biciclistu. Cum, nu era cu noi in echipa? Ma duc sa ma culc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Modest, ca mai mereu in ultima vreme, am marcat un singur gol vineri, in fapt unicul pentru echipa mea. A fost o aplicatie atipica, un experiment ca sa zic asa. Acest gol face cat toate celalalte incasate de noi. Iata de ce: am dat gol cu ambele picioare !?!. Suna bine, nu? Adica treaba vine cam asa: Capitanul mi-a pasat perfect,in cros, la vreo 5m in fata portii, usor stanga, am preluat din miscare, indirect bicicleta s-a prabusit, dupa care, in fractiunea de secunda care a precedat executia, m-am gandit cum sa fac dintr-un portar erou un portar (erou . . ., erou . .. , ce rima sa-i gasesc..., a . . , da, gata, s-a aflat) . . . tablou (se putea si din trei litere, dar ar fi insemnat sa exagerez). A urmat aplicatia propriu-zisa, adica cu energie si precizie am dat cu stangul in dreptul si cu dreptul in minge . . . si goooooolllll, magnific!!! Sah-mat in grup. Nimeni nu s-a putut opune acestei bijuterii. Restul nu mai conteaza. Asa ceva nici le Euro-2016 nu vezi. Ha, ha-ha!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca-i marti, e Belgia. Dar e luni,asa ca Italia se pozitioneaza, din acest punct de vedere, ceva mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. In noaptea asta trebuie sa iau o decizie pentru maine. Asa ca pe maine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ramane cum va spusei, taman ce fuse luni. Tot asa fu si vineri. Ole-Ole!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tavi pe langa Bogdan e ca Hagi pe langa Maradona. Nula na nula!Buna dimineata,Bebe, poate imi dai si mie niste pase de gol.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fratilor, propun sa mai bagam o zi de fotbal sa devenim profesionisti.Moral avem, de fizic nu mai vorbesc,neveste intelegatoare avem,dornice sa scape de noi sa-si faca si ele de cap, asa ca ce mai asteptam ? Alegeti ziua si anuntati gasca, sa ne grabim sa nu dam coltul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce tare esti! Sa nu spui ca ai stat la soare, ca s-ar putea sa te cred.

    RăspundețiȘtergere
  15. In afara de cei doi mai vine cineva?

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicit pe invingatori ,dar imi asum greseala mare de la alegeri cu BICICLISTU , care nu e cine stie ce dar in formula aleasa conta mult mai mult . E clar ca fara ELY ,GABITA nu poti face 2 echipe echilibrate e destul sa pierzi un om sau 2 si gata balanta se inclina rau .Dar si asa primul sfert de ora am dominat si am ratat 4 – 5 ocazii uriase dupa care am cazut ,am luat 2 goluri usoare ,m-am enervat destul de rau, cind de pe linia portii nu poti marca ce sa mai zici,ce sa mai joci . Oricum o sa fiu mult mai atent la alegeri am luat o lectie .POPICU ,merita o ciorba la CANTINA SARACILOR sau un abonament ,si un spray de tintari sa dea cu el cind doarme pe banca ,astea pentru ca s-a orientat si a fugit de la noi . BICICLISTUL DATA TRECUTA LA 5-4 A IESIT AFARA DIN TEREN SA NU PIARDA si a fost urmat si de STELICA . . Eu am vrut la 5-1 sa ies dar stricam jocul asta e diferenta intre mine si alti OAMENI DIN TEREN..

    RăspundețiȘtergere
  17. Mitica,ca de obicei, ii vede doar pe altii si nu pe el cat de slab poate sa presteze.Daca ii spune cineva lui Motanu ca l-ai facut prost cred ca te spurca de nu te mai vezi.Oricum, fraierul ar trebui sa stie ca patru oameni buni la adversar plus Bogdan, care a inceput si el sa miste, fac mai mult decat vestitul cuplu comic Bebica si Tavita, spaima propriilor aparatori.

    RăspundețiȘtergere
  18. Maine jucam pe terenul din spate unde este umbra ,sper sa scapam de POPICU, ca nu merge dupa ciorba sa joci pe caldura . .

    RăspundețiȘtergere
  19. O să vin şi eu mâine, doar că o să fiu mai expeditiv la bere. Am de dat şi de luat, vedem care cum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuma văd că de la 4 e Italia-Suedia! Dacă ştiam...

      Ștergere
  20. Niste persoane cu "dotare" ar abandona activitate sportiva....si este cald si va mai +++++...

    Doru

    RăspundețiȘtergere
  21. Rade ciob de oala sparta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bai fratilor, eu vin de la Bolintin.Oare se vor strage 12?Cand a fost pericol de ploaie au fost 11, iar acum e pericol de canicula.Vin pentru ca vine Gabita si am un pariu de onorat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Noblesse oblige la fairplay...

    RăspundețiȘtergere