marți, 21 iunie 2016

Alegeri dificile

Hai că ne-am liniştit şi cu naţionala, deci să ne bucurăm de fotbalul adevărat, inclusiv de al nostru. Mai greu a fost cu alegerile. Prima dată am făcut eu (Găbiţă) cu Ely. Am ascuns piatra şi am ales om cu om, dar au ieşit nişte echipe într-adevăr dezechilibrate. Vorba lui Stelică, Ely nu ştie să facă alegeri. Aşa că au luat-o alţii de la capăt, rezultatul fiind iarăşi contestat. Când s-a trecut la al treilea tur de scrutin (ultrademocraţie, no?!), Biciclistu a considerat că timpul rămas nu mai merită investiţia de 8 lei şi a plecat la ture de teren. Am rămas astfel 15 oameni, iar alegerile astea ultime chiar le-au ieşit celor care le-au făcut, oricine ar fi ei. Dovadă şi scorul, după cum se va vedea.

Echipa A: Bronson, Beţe, Motanu, Matei, GabiIII, Găbiţă, Vasea + Ştefan 25'
Echipa B: Gabi - Bebe, Stelică, Popică, Tavi, Mitică, Ely + Ştefan 20'

Meciul a început echilibrat, pe primul teren din spate, jumătate cu umbră. Echipa A, cu om în plus, are un plus de iniţiativă, iar primul gol pică după un corner (Vasea), la care adversarii n-au ţinut bara la scurt. Scorul se majorează după încă un gol la colţul scurt, de data asta din acţiune (Găbiţă), apoi Echipa B reduce printr-un gol strecurat printre picioarele portarului (Tavi). Prima parte se încheie scontat, cu 3-1 (Vasea), omul în plus trece dincolo, se schimbă şi terenurile.
Firesc, lucrurile se schimbă, Echipa B domină, în timp ce Echipa A îşi consumă energia apărând rezultatul. Rezistă un timp, dar apoi ia două goluri într-un minut, în urma unei mingi pierdute în apărare de Motanu (help, cine a înscris?) şi a unui şut frumos, cu şpiţul (Ely). Se schimbă şi portarii, se joacă pe contre, dar epuizarea şi deshidratarea se fac simţite. Poate momentul în care Beţe se accidentează şi iese să fi fost cel hotărâtor, pentru că finalul se joacă la paritate, Ştefan trecând înapoi. Şi este rândul Echipei A să marcheze pe greşeala adversarilor, pasă previzibilă a lui Mitică spre Ely la mijlocul terenului, interceptez şi driblez din fuleu spre stânga, reuşind să strecor mingea pe sub Popică. La 4-3, meciul nu mai durează prea mult, de data asta nu din cauza celor aflaţi la conducere, ci pentru că renunţă Ely, pe fondul unei recidive la inghinali, dar cred că şi a epuizării, care copleşise pe mai toată lumea. Cu două pase de gol pentru Vasea şi două goluri, se poate spune că am binemeritat lada de bere de la Gabi, pe care am împărţit-o cu toată lumea. Data viitoare, adică vinerea asta, e rândul meu să dau bere, beneficiar Motanu.

22 de comentarii:

  1. Apropo de democratie, poate ca ar fi mai bine ca,dupa alegerea nr.-lui 2, toti cei alesi in fiecare echipa sa participe la alegeri, pana la epuizarea listei celor prezenti?...

    RăspundețiȘtergere
  2. Golul 2 al echipei B a fost marcat de Stefan,cred...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sint curios daca Motanu nu pleaca cumva cu naveta de bere dupa el, sa planga Mitica si restul milogilor de ciuda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l stiti pe Mitica. O sa-si ia si la pachet.

      Ștergere
  4. Si eu. Daca aveti drum prin zona Pietei Constitutiei, veniti acolo ca fac aia de la Queen repetitii, de se zguduie Parlamentu'. Puteti asculta tot repertoriul de diseara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iata cum o greseala uluitoare a arbitrului (la penalty portarul iese din poarta 2 metri si un fundas intra in careu 3-4 metri inainte de executia penalty-ului)rastorna rezultatul meciului Spania-Croatia si Spania trebuie sa joace 8-imea cu Italia si daca bate urmeaza foarte probabil in sferturi Germania.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce spuneti de greseala arbitrului la penalty? Portarul iese 2 metri din poarta inainte de executare, deasemenea 3 jucatori croati intra in careu inainte de executie (unul dintre ei chiar salveaza poarta dupa ce respinge portarul executia defectuoasa a lui Sergio Ramos).Spaniolii nu au atacanti care sa execute un penalty?.Si iata cum Spania pierde locul 1 si va trebui sa joace in 8-imi cu Italia (pare favorite dupa cum joaca), iar daca trece da peste Germania.Abia acum incep adevaratele batalii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevar graiesti,Gaby!Acelasi lucru l-am discutat si eu cu Motanelul care, in plus, era suparat pe Morata ca a ratat o preluare in situatie iminenta de gol.

      Ștergere
  7. Din pmd vedere, una dintre cele mai reusite faze din meciul de vineri a fost aceea in care Gabita a demarat pe partea dreapta si a pasat, la intalnire, in fata portii, de unde Vasea a reluat tare in gol de la cativa metri;a fost golul de 3-1!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Bb, Vasea a dat 2 goluri de pe partea ta.Apropos, tu ce joci, fundas sau extrema? Cred ca nu joci nimic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sâmbătă, la ora 11, vă invit la lansarea unei cărti de pariuri a unui fost colaborator. Omul ofera cartea gratuit celor prezenţi. Mai vorbim vineri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demostene Botez23 iun. 2016, 11:11:00

      I-auzi, capitane! Ai o saptamana din ce sa faci cornete!

      Ștergere
  10. Nu va fie frica ,canicula pica merge jucat in spate pe terenurile cu umbra,si cu multa apa la purtator.JUcam si noi ca nationala si nu o sa avem nimic de reprosat .

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa ce ca esti anonim si nu joci nimic mai vezi si alt meci in
    viziunea ta maladiva. Intotdeauna ceilalti sunt de vina tu esti
    E.T.. Daca se bate meritul iti revine integal si nestirbit, daca
    se ia bataie oricine e de vina in afara de tine. Halal!

    RăspundețiȘtergere
  12. A ieşit Brexitu dimineaţa, ca Băse cu Geoană!

    RăspundețiȘtergere
  13. Astazi nu onorez "fenomenul".
    Sunt accidentat.
    Distractie placuta.Doru

    RăspundețiȘtergere
  14. Are drepate marele capitan Mitica! Sapca + apa (la purtator)= etapa. Ne vedem la teren !

    RăspundețiȘtergere