sâmbătă, 9 mai 2015

11-8,dar oare pentru cine?

          Suspans si nu prea... simplu si logic, dar ce mai e logic in fotbal,11-8 pentru echipa mai buna.
          De "Ziua egalitatii de sanse intre femei si barbati" sarbatorita pentru prima oara in Romania, ne-am strans cam greu 14 amatori de miscare, printre care, o surpriza placuta a fost aparitia dupa o lunga absenta a lui Stelica "galateanu", dar si o absenta de marca care se cam prelungeste de trei saptamani, e vorba de Cata.
          Cu acordul administratorului bazei sportive ne-am dus pe al treilea teren din spate care deja este o obisnuinta pentru noi; ar fi fost pacat sa jucam in balon pe o asa vreme placuta pentru miscare in aer liber.
          Gabita si Ely au facut "jocurile" din care au rezultat cele doua teamuri, cu mentiunea ca Gabita a ales primul.
          Echipa G.   Vasea, Paul, Cristi-biciclistul, Motanu, Tavi, Mitica, Gabita.
          Echipa E.   Nelu-Bronson, Bebe, Stelica, Bete, Bogdan, Popica, Ely.
          Se observa inca de la inceput ca echipa E. are un portar mai bun( Nelu), in schimb echipa G. are trei jucatori de combinatie( Gabita, Mitica si Cristi) care isi pun amprenta pe jocul echipei relativ repede, ceea ce se vede si pe tabela de marcaj, Gabita si Mitica ducand scorul la 2-0. Cu Vasea in poarta se primeste un gol usor la o minge inalta balbaita de acesta, Gabita marcheaza pentru 3-1, Vasea mai primeste un gol de la Ely cu un sut tare si cu efect de la distanta pe care il vede tarziu(este apostrofat de primirea celor doua goluri). Cu toate astea echipa G. incet, dar sigur pune stapanire pe joc si va conduce ostilitatile in teren si pe tabela pana la sfarsitul meciului. La un moment dat, spre finalul primului mitan, Cristi se accidenteaza, facand o intindere si intra in poarta in locul lui Vasea, caruia dupa putin timp ii recidiveaza intinderea de la piciorul drept si din atac, odata cu schimbarea portilor, ramane in aparare, aproape intr'un picior, incercand sa-l marcheze pe naravasul de Ely si chiar reusind de cateva ori sa-l stopeze spre nemultumirea acestuia care-i tot reprosa sa nu se mai tina dupa el ca poate il loveste din gresala...Intre timp se mai inscriu goluri si de o parte si de alta, mai mult in contul Geistilor. Vine si randul lui Cristi sa i se reproseze usurinta cu care a incasat 2-3 golisoare. Ca de obicei, atunci cand scorul este defavorabil echipei sale, Ely devine tot mai irascibil si abuzeaza de suturi de la distanta, jucand cam de unul singur si reprosand in stanga si-n dreapta ca n-are cu cine combina, de data asta chiar avand partial dreptate, insa cand, de voie, de nevoie a pasat totusi, au marcat si Stelica si Bogdan. Bete si Paul au plecat mai devreme. In ultima parte a meciului, Gabita, Mitica, Tavi si partial Motanu s-au jucat cu ocaziile de gol, ratand exasperant din toate pozitiile si unghiurile posibile, scotandu-l in evidenta pe bravul Nelu-Bronson.
          Intr'un final cam prelungit si de mai multe ori testat, ne-am hotarat sa punem capat la joaca noastra  la scorul de 11-8 pentru echpa G, mai buna si mai "echipa".
           Cele mai multe goluri le-a marcat Gabita care a alergat foarte mult si in final era epuizat, urmat de Mitica si de Motanu care a reusit un gol spectaculos cu un sut puternic. Pentru invinsi, Ely a inscris vreo 5 g., iar Bete, Bogdan si Stelica cate un gol fiecare.
          Oare este adevarat ca echipa in care a jucat Cristi-Biciclistul n-a pierdut niciun meci de cand joaca el cu noi, asa cum sustine cu tarie?!? Motane ia fa tu niste verificari.
          S-auzim numai de bine si pe vinerea viitoare! 

52 de comentarii:

  1. Uite ca a fost eliminata si Serena W.! Deci, orice e posibil!
    Sanatate lui G. Cotabita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai Vasea, nu te victimiza mai mult decât e cazul, al doilea gol primit a fost o bară-gol de la distanţă la care ţi-am spus textual "ăsta da, n-aveai ce să-i faci"! Rămâne doar primul gol, pe care l-ai oferit pe tavă lui Beţe, dar nu asta e problema, ci felul în care se reacţionează la reproşuri. Eu am greşit câteva pase şi am ridicat mâinile spunând "greşeala mea", în schimb tu, la reproşul lui Motanu, ai răspuns cu "stai tu în poartă", ceea ce n-are cum să liniştească spiritele. La fel şi Tavi, care spunea ceva de genul "eu am recuperat mingea, fac ce vreau cu ea"!
    În schimb, ca fundaş, te-ai scos cu asupra de măsură, îmi aduc aminte o dată că a scăpat Ely singur cu tine şi ai reuşit să-i sufli mingea, apoi a recuperat Bogdan, dar i-a dat o pasă prea lungă lui Ely, care a început să-i reproşeze. Atunci, deşi nu era echipa mea, m-am luat de Ely... Adică el nu reuşeşte să treacă unu-la-unu de Vasea şi are pretenţii de la Bogdan!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba de alt sut(gol) al lui Ely pe care puteam sa-l apar daca eram mai atent si vedeam la timp mingea.
      Nu e vorba de victimizare, ci de realitatea din teren; cand gresesc, eu sunt primul nemultumit, nemaifiind nevoie de reprosurile altora facute de cele mai multe ori prin tipete disperate ceea ce mai mult ma demobilizeaza. Sunt situatii cand gresesc si cei mai buni,dar eu nu sar cu gura pe ei.

      Ștergere
    2. Ăsta de care zici nu mi-a rămas în minte. Iar reproşul, fie el cu ţipăt disperat, îl dezamorsezi recunoscând greşeala, nu fiind ofensiv la rândul tău.

      Ștergere
  3. Ai dreptate şi că m-am jucat la un moment dat cu ocaziile, dar asta pentru că n-am instinct de killer, vorba lui Motanu, dacă le dădeam pe toate, plecau ăia acasă! :) Şi chiar aşa era, când conduceam cu diferenţă de vreo 5 goluri, Ely şi-a luat telefonul de pe margine şi a vrut să plece.
    Mai multe despre meci, că e marfă destulă, zilele viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. A, şi ceva off-topic: ultimii trei care am rămas la bere, pe iarbă (Bronson, Popică şi cu mine), am avut parte de vizita lui Mihai Tenismanu, care s-a făcut om serios, are prietenă şi nu şi-a permis să bea şi el o bere, că îl aştepta aia acasă! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. bolborocea a jucat chiar excelent în apărare și l-a chinuit pe eli, în poartă însă pune mâna pe minge de parcă ar mângâia-o pe mama-soacră. eu am avut probleme la două degete de la mâna stângă, încă mai am la unul, așa că de aceea nu servesc poarta mare. am stat însă în cea mică, acu vreo trei luni, afară, când m-a făcut mitică zdrențe, i-a intrat tot.

    RăspundețiȘtergere
  6. culmea e că știam și eu de la tenismanu de întâlnire: se ducea omu seara spre casă, când a dat într-un boschet de doi bețivi și un domn, care păzeau o pungă plină cu doze goale. mi-a zis c-a fost foarte rușinat de evenimentul cu pricina și speră să nu se mai repete.

    RăspundețiȘtergere
  7. CATA, nepoate ce faci tata, da un semn de viata ca tare mi-e dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cocalardo mi-a scos 5 bulioane din buzunar şi totodată i-a mâncat şi Realului titlul! I-a mai rămas să-i îngroape şi cu Juve, îi doresc succes în exces.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vineri, cuplul Gabita-Mitica si-a luat revansa dupa meciul pierdut saptamana trecuta, in fata grupului condus de Ely. Acesta din urma l-a pierdut pe biciclist dar l-a castigat pe Nelu, in schimb nu i-a mai avut deloc pe Eugen si Tudor. In plus junele a fost luat in primire succesiv, si mult mai in serios, de fiarele (a se intelege, metaforic, desigur, ”felinele” si nu ”fiarele vechi” de la centrele de colectare) din apararea adversa, adica de motanul cel fioros, balaurul Paulica, rechinul Tavi si mai ales tigrul Sile. Si s-a vazut. In atac , cuplul de care aminteam , nedespartit in ultimele etape ( s-a sudat ceva in jocul lor, combina frumos, se corecteaza reciproc, din mers, cand mai fac mici erori) , si-a facut datoria, facand risipa de efort.
    Dincolo, cu tot efortul lui Popi de a castiga, lucrurile nu au prea mers. Rar, dar i se intampla si lui sa mai piarda cate un meci.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma uitam pe chipul Simonei in aceasta perioada cat a stat pe tusa iar rivalele ei jucau. E grea asteptare. asa este. Daca trece de primul meci, sa-si faca mana, n-o vad decat in finala, iar acolo 1-x-2 . Hai fetito, caci nu-s multe ca tine. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar in capul sec al lui Budinca se poate termina un meci de tenis egal!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aşa, fără cronică alternativă de data asta, doar nişte scurte caracterizări:
    - după cum spunea şi Vasea, Biciclistul a luat nişte goluri imputabile, la două dintre ele chiar schiţând nişte eschive (!), pentru că se ştie că mingea şutată tare face buba! A mai ratat şi penalty, dar, una peste alta, e mai bine că l-am avut la noi pentru pagubele pe care ni le-ar fi putut cauza dacă era la ei! :)
    - Vasea, peste aşteptări ca fundaş, nu s-a cunoscut nicio întindere, cum am citit cu surprindere în cronică.
    - la pachet Mitică şi Motanu, pentru că au jucat bine, să nu fie rău. Primul n-a mai ratat exasperant, ba chiar dimpotrivă, iar al doilea a ţinut apărarea şi a dat şi două goluri, unul dintre ele cu un şut de-ăla violent care nu-i mai intrase pe poartă de cel puţin o lună!
    - Tavi, prea încăpăţânat ca să facă şi altceva decât ce vrea el, s-a băgat la nişte execuţii gen Ibra, voleuri din apropierea mijlocului terenului! Aştept cu interes şi prima tentativă de foarfecă...;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incapatanarea si criticile sunt formele mele de protest impotriva acelora care cred ca numai ei pot face observatii la altii sau care isi imagineaza ca doar ei pot dicta maniera de joc a echipei si, ce e mai rau, incearca sa-ti ghidoneze continuu gandirea si jocul dupa chipul si asemanarea lor. Si asta in conditiile in care de multe ori prestatia lor lasa de dorit sau, ce ma deranjeza cel mai mult, deturneaza cursivitatea / logica unor faze doar pentru a nu pasa sau a intra la combinatie cu cineva care uneori le mai pune oglinda in fata si le arata propriile greseli. In opinia mea, asa ceva este de neacceptat. Fiecare in echipa in care joaca vrea sa castige, asta imi este cat se poate de clar! Ca, din varii motive (varsta, inzestrare de la natura si alte probleme personale), pentru a atinge acest scop nu toti pot juca precum Gabita, Cata sau Ely si asta mi-e clar! Dar, de aici si pana la a face scene si crize pe teren la adresa astora mai slabi, din ”categoria de jos”, uitandu-se ca toate meciurile sunt in fond ”amicale si nu eliminatorii” e o mare diferenta. Eu nu fac confruntari de temperament pe teren, dar nici placidO DOMINGO nu pot ramane in atare situatii.
      Textul nu este neaparat la adresa lui Gabita, el este cu siguranta cel mai ”domol si elegant” la acest capitol. Voi stiti c-am avut chesti de genul asta cu mai multi amici. Asta e situatia, sper sa ma fi facut inteles ! Hai, salut !

      Ștergere
    2. aș putea spune, bineînțeles, exagerând pe undeva, că relația dintre tavi și mine seamănă cu cea dintre cămătaru și eugen barbu. așa că, dacă tot l-am făcut erou literar, l-am și luat sub aripa mea. important e să nu uităm (și mie mi se întâmplă uneori) că fotbalul, mai ales la ce putem noi, e un joc mai degrabă de logică decât de altceva: stai bine în teren, ești atent, nu te complici, alegi în general varianta mai bună pentru echipă și mai simplă pentru tine. la patru-cinci goluri avans, pe final de meci, e altceva, poți încerca să devii artist sau filantrop.

      Ștergere
  13. Ma sicaneaza o intindere de mai multa vreme(Motanu stie), credeam ca am pacalit-o, dar vineri am simtit iarasi dureri mari la lovirea mai puternica a balonului, asa ca am preferat sa evit sa sutez, ci doar sa ciupesc basica ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ziceam că fac o afacere dacă te cinstesc în caz că bate mediașul, dar steluța iar a dat-o în bară. culmea, iar cu probleme de arbitraj. după mintea mea însă, mai degrabă a fost furată decât ajutată: la chipciu e penalti, ăla îl atinge și îl seceră (la mijlocul terenului s-ar fi dat fault pe negândite), faultul de penalti al chiajnei e în afara careului iar hențul la lovitura liberă nu prea există. acum, trebuie să-i retrogradeze pe brașov și să stea la **la lui șumudică, ceea ce mă cam N'Doye...

      Ștergere
  14. ce-mi place când se miorlăie(!) cocalarii:

    http://blogsport.gsp.ro/paraschivescu/2015/05/11/stimate-domnule-ancelotti/comment-page-1/#comment-9021

    @găbiță: îmi pare rău pentru tine, că te-au sabotat gelații, probabil că e dat să pierdem de pe urma lor. personal am cel puțin cinci pariuri în care am mers pe ei și m-am fript,(cu barcelona, dortmund, city...) inclusiv unul în care i-a bătut levante, iar eu aveam și x-ul!!!
    @nicușor: toată stima, dar nu știu cu cine să țin miercuri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si mie imi este dor de voi. Sper sa pot sa vin vineri :). Citesc cu placere comentariile si replicile la acestea si ma bucur cand mai vad si romani fericiti. Am mai vorbit cu Ely la telefon si mi-a mai povestit din intamplarile voastre:)). O saptamana usoara !!! ca un fulg.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Motanu - nu m-au sabotat "gelaţii", ci strict Ronaldo, cu acel penalty ratat în minutul 45. Aveam mai multe goluri în prima repriză, dacă îl dădea stăteam liniştit. Pe urmă n-aveau decât să întoarcă scorul şi toată lumea era mulţumită.

    @Tavi - Eu sunt conştient că nu sunt neapărat "domol" în unele situaţii, dar numai ca tonalitate, fără epitete sau altceva. Dar alta e ideea. Mai ţii minte cum am descris acel şut al tău de acum câteva luni, cum l-am comparat cu golul lui van Basten? Perfect meritat, dar mai ţii minte şi că am denumit-o faza sau golul carierei? :) Asta înseamnă că îţi mai trebuie vreo o mie de încercări ca să mai reuşeşti aşa ceva şi s-ar putea să n-ai timpul fizic pentru asta! Plus că vineri ai băgat voleu şi de la distanţă mai mare, eu nu-mi amintesc pe cineva care să mai încerce asta, nici măcar pe Ely!

    @Cătă - ţi-a povestit şi cum m-a lăsat el "să-mi fac echipa"? După ce a văzut că apărarea nu-i câştigă meciul, asta îşi reproşa, că a fost de acord să aleg primul!

    RăspundețiȘtergere
  17. În altă dezordine de idei, festivalul cifrei 2: aseară am avut meci cu locul 2, care n-au mai rămas acolo după acest 2-2 spumos cu noi. M-am bucurat pt că la ăia care au urcat acum pe locul 2 joacă 2 băieţi cu care am fost acum 2 ani la turneul final pe ţară!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am avut si eu o faza, in balonul mare, in urma cu ceva timp: noi, cu Gabita, Popicu in poarta, ei cu Cata, s.a.; conduceam noi, dar ei reveneau in forta. La faza respectiva, subsemnatul recupereaza ( cu viteza luminii ), in aparare, o minge, dupa care vreau sa-i pasez lui Popicu, dar acesta nu era tocmai pe faza; in acel moment Gabita striga" ia vezi!", iar Cata, cu viteza melcului testos, tust , fura minge si rupe plasa.
    Totusi, baietii, salonarzi, nu mi-au adus prea multe reprosuri, la o greseala pe care eu am fost foarte suparat(cred ca, dupa de i-am bagat eu din nou in joc, au si castigat).
    Eh, ce vremuri!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Tre' sa fac o precizare: n-am vrut sa-l jigesc pa Cata, cand am apreciat viteza lui, dar la acel meci mi-a spus ca venise cu bluza si pantalonii de trening calcati si apretati cu grija, iar in momentul miscarii, o dunga de la bluza il incomoda asa de tare ca nu putea sa raspunda la telefon unui vecin care dorea sa afle reteta de cozonaci vienezi, cu masline si bere, ca Cata
    ( fie-i scuzata cacofonia) o stie numai el.
    Curios ca, la acel meci, la o simpla lecturare, echipa avea vedete de top, care de care cu centura mai neagra si/sau murdara, dar fiecare cu anumite probleme:
    - Motanu', trist (ca-l parasise amanta , Stanga, jenata de o basica din palma, netratata la timp si pe fond de suprasolicitare, Motanu neavand timp, la acea vreme nici macar pentru un masaj pubian s-o frectie cu odicolon). Pe deasupra, Vasea nu-l mai servea cu bariturice compensate, finca, vazandu-l in criza, prinsese momentul sa se razbune pentru niste daravele mai vechi(bere stricata, tigari fumate, etc).
    - Stelica, suparat pe mine ca, desi macinasem porumbul si-i promisesm, nu i-am adus malaiul(dar nu venise inca pensia);
    -Claudiu, vitezistu, care, desi incepuse bine si daduse cateva goluri, strans la mana dreapta de un bandaj pus de soacra, casa-si aduca aminte sa-i cumpere praf de copt( de cand i-o tot cocea bietului baiat), pe parcurs ii intrase praful de copt in ochi si nu l-a mai putut urmari pe frasu, care a zburdat in voie, fiind nevoie mare de in forma;
    -Gabi, cel mare (si tanar) care si el era suparat pe mine finca, la un meci de tenis, am dat (cu racheta pe care mi-o imprumutase) o minge asa de taiata, ca mingea a cazut(afara) felli, iar coardele sau incrucisat nerusinatele, acolo pe teren, in vazul tuturor.
    Cum am zis - eh ce vremuri!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mucica, dar cu Mitica n-ai amintiri? Eu am auzit ca te-a tot cinstit si tu nimic, l-ai lasat sa-si suga degetul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Van prostan, Mitica era tot la noi, dar si el avea probleme, finca tratamentul cu viagra neavand efect, a urmat un tratament cu alflutop, care a avut efecte neasteptate: de sub bandana s-a sculat o mesa , care-i afecta aerodinamicitatea, reducandu-i din mobilitate, astfel ca genunchierele se incurcau intre ele..

    RăspundețiȘtergere
  22. Am eu o amintire recentă, de le meciul trecut, cu cel pe care Biciclistu îl strigă "Mitică"! :))) După ce acum două etape zicea că s-a refăcut şi deja se cunoaşte pentru că echipa în care joacă el câştigă, de data asta, după încă o săptămână de refacere, a ratat singura lui ocazie de gol şutând pe lângă de la un metru, cu poarta goală!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Gabitza, Gabitza ce le mai stii tu pe toate :)). Exact asa mi-a spus, dar eu nu cred nimic din ce aud si doar jumate din ce vad :)). Ely a avut o strategie care nu a dat roade, cum bine ai spus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă că acum e rândul lui să joace "singur", mă gândesc să-l lăsăm să-şi facă toată echipa, nu doar să aleagă trei oameni la început, ce zici?

      Ștergere
  24. Are un talent sa-si faca echipa ca ar fi bine sa apeleze la cineva pt. asta.

    RăspundețiȘtergere
  25. Dragă Ciulică,

    citii cele ce-mi scriseși și vorbii degrabă cu Putzi. o găsii tare tristă și îngândurată și nu prea vru să-mi răspundă, dar în cele din urmă îmi mărturisi că s-a îndrăgostit de una din mânuțele tale fermecate și că acu le duce dorul. așa că pune mâna (vorba vine) și vino degrabă să ai grijă de ea, că nici pișu nu mai vrea să facă singură.

    al tău sincer admirator,
    Motanu

    RăspundețiȘtergere
  26. ce înseamnă să fi fost un bun jucător: ai ce povesti nepoților:

    https://www.youtube.com/watch?v=ShEXeLPCljM

    chintesența meciului se regăsește în ultimul minut al filmului. ăi de pierdură au ieșit detașat campioni.

    relaxare la meci, odată ce-a egalat barca. incredibil cât de buni și, mai ales, altruiști sunt cei trei din față.

    RăspundețiȘtergere
  27. E un har ăsta de a şti când şi cum să dai pasele! Păcat că s-a cocălărit şi Messi, a început cu tatuaje de neam prost acum, "la bătrâneţe"...

    RăspundețiȘtergere
  28. Gabita am remarcat si eu tatuajele impresionandu-ma neplacut. Partea proasta
    e ca se ia prostimea dupa el.

    RăspundețiȘtergere
  29. hai să se bucure, măcar din amintiri, și ăi de țin cu realul: unul dintre cele mai dramatice finaluri de campionat, cel 2006-2007. cu două etape înainte de final, barca și realul sunt la egalitate. real joacă la zaragoza și reușește un egal chinuit, 2-2, în minutul 89.
    https://www.youtube.com/watch?v=G8qgzM77o_M
    barca joacă acasă cu espanyol, conduce cu 2-1 și e egalată în minutul 90!!!
    ultima etapă, de doi lei speranță, real-mallorca, 1-1, până în minutul 80, după care mai cad două goluri. cîte 76 de puncte de căciulă, barca cu aproape 20 de goluri mai bună, dar rezultatele directe trimit titlul la madrid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vizionat acel 2-2 dupa semifinala de aseara.
      Asa-i in sport, daca atunci s-au bucurat, aseara s-au intristat!

      Ștergere
  30. Motane, cocalarul a marcat din 11m, dar parca nu s-a bucurat cine stie ce, probabil ca banuia ce urmeaza si iata-i pe juventisti in finala si s-ar putea sa-i faca o "bucurie" si Barcelonei.

    RăspundețiȘtergere
  31. Băbăieţi, aş putea să spun că sunt supărat, dar supărarea vine şi trece. Dezamăgirea e aia care rămâne. Aseară am fost eliminaţi din semifinalele cupei într-o manieră suprarealistă. Am avut 4-0 şi nu bănuiam ce va urma când am luat gol la ultima fază din prima repriză... Până la 4-3 s-a jucat cam la trecerea timpului, apoi pe muchie, ratând şi noi şi ei, asta până în ultimul minut, când... se mai acordă un minut suplimentar... şi încă aproape jumătate de minut, nu se ştie de ce... iar când chiar se pregătea arbitrul să fluiere, ăia au egalat... Exact ca Milanul, în finala aia de LC, când conducea pe Liverpool cu 3 goluri diferenţă la pauză şi apoi a furat-o la penalty-uri!

    RăspundețiȘtergere
  32. Motane felicitari ! Ti s-a implinit visul.Acatistele tale si-au facut exectul.Realul a fost ingenunchiat la el acasa, Barca e campioana, e in finala ligii campionilor, e tot ce ti-ai dorit. Acum sa fiu sincer Realul nu merita victoria.Au un joc previzibil, uneori lent, cu multe pase laterale si fara Modric n-au un creier lucid.Isco tine mult mingea, Ronaldo e iesit complet din forma, Bale e timid, nu e in largul lui la Real si pot continua cu criticile dar ma opresc.Intre Barca si Juve, as prefera sa bata Barca si cred ca asa va fi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Motane, spala-te pe dinti, pupa pe Putzi si fi tandru cu ea. Dar ai grija, daca se depasesc 30 secunde, este vorba de onanism.

    RăspundețiȘtergere
  34. Vasea, intrigantul,ofticosul si paraciosul. D-aia pierde Steluta campionatu'.

    RăspundețiȘtergere
  35. când am postat linkul nu bănuiam c-o s-o fure realul și într-un fel îmi pare rău, că e mai echipă decât juve, adică joacă mai mult fotbal. și totuși, aseară au fost deconcentrați și s-au lăsat atrași în jocul câlțos al italienilor. cred că a contat și egalul cu valencia, care i-a ucis psihic, pentru că, în opinia mea, aveau șanse uriașe la titlu, barca trebuind să bată la o altă echipă urâtă, atletico. așa, nicușoare, sper să ajungă klopp la real, iar atunci mă au de suporter, chiar fanatic!
    acum, fără să fiu rău, bag și eu un citat găsit pe net, care mi-a plăcut:
    messi is or is not the best ever, bur ronaldo is not even the best ronaldo.

    cam nașpa însă cu finala, suarez se va întălni cu prietenii evra și chellini, macaronarii o să pârjolească terenul și mi-e cam frică, dacă practic fără pirlo, pogba și vidal i-au încurcat pe real.

    RăspundețiȘtergere
  36. văz că am ceva corespondență:
    @siliboa: să-mi amintești să te cinstesc, dacă nu, îmi sare rândul.
    @ciulică: te pupă dulce putzi și i-e dor de tine. mă roagă pe mine să te întreb dacă se poate juca marinică cu ouțele.

    RăspundețiȘtergere
  37. Am stat aseară s-o văd pe Begu, care a ieşit onorabil cu o Aga în mare revenire. Când aia servea pt în meci în setul 2, Begu a făcut break, apoi a luat înca 3 game-uri la rând şi setul! Mingea de set a fost de-aia cu bulan adevărat, cu mingea făcută mică de fileu, dar toată lumea s-a bucurat. Pe urmă, setul decisiv n-a mai putut să-l ducă.
    Azi, de la 1, se joacă ale noastre între ele, vă spun de-acuma că plec spre teren când se termină...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a uitat Blegu la Begu!

      Ștergere
    2. I begu pardon? Asta ca să vezi la ce chestii facile te pretezi. Baftă la teză!

      Ștergere
  38. Alt alt anonim15 mai 2015, 12:22:00

    Zise Gabita: I begu, blegu!
    Dar tot degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mda, ce rapid a fost meciul, parcă s-au înţeles să nu întârzii la fotbal. Hai, ne vedem acolo.

    RăspundețiȘtergere