luni, 8 noiembrie 2010

Daca doriti sa revedeti...

Profit de faptul ca maine voi avea program de somn cu cateva ore peste obisnuita ora 5 din ultimele saptamani si-mi tin promisiunea fata de Gabita, cautand in arhiva cel mai recent meci incheiat cu scorul de 0-0. Initial, treaba respectiva ar fi trebuit sa coste cel putin o sticla de vin vechi, dar fiindca s-a nimerit prin preajma onomasticii sale, o fac, ca de atatea alte ori, pe gratis...
Asadar, 14 martie 2008:
Luci, Bebe, Razvan, Paul-guvern, Gabi, Chiftelaru, Mitica, Gigi, Eugen, Tudor/
Tavi, Mese, Viorel, Marcel, Nicu, Cristi-radio, Paul, Sudoru, Traian
Din cate se observa, Chiftelaru si Cristi-radio s-au retras din motive de orgoliu, Viorel si Marcel sunt doua aparitii meteorice (prieteni de-ai lui Mese), nea Vasilica era, dupa socotelile mele, in convalescenta (la fel ca si Popicu) iar Gabita, la patron fiind, nu putea sa-l minta chiar in fiecare vineri si s-o tireze la teren. In rest, multa lume buna si veche...

Despre meciul de vineri numai de bine. Pacalicii au dominat copios, mai ales in a doua repriza, au luat un gol din penalti (nea Paulica a pus labuta unde nu trebuie...), atacul pinguin a fost la pamant, dar apararea a tinut si tristii au mai bifat o vinere neagra in palmares. Iata distributiile:
Pinguinii: Luci, Bebe, Stelica, Razvan, Gabi, Virgil, Mitica, Gigel, Gabita
Pelicanii: Silviu, Tavi, Vasea, Eugen, Popicu, Paul, Lucica, Tudor, Razvan-politistu

26 de comentarii:

  1. OK, dacă vrei totuşi sticla aia, găseşte şi ultimul 0-0 cu mine în teren! :)
    Vineri, confruntarea dintre sfinţi n-a avut loc din cauza lipsei la apel a sfinţilor Mihail. Aşa că sfinţii Gavril au învins echipa lui Bourvil (Popicu). Salade de fruits, jolie, jolie, jolie...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nicule, ia spune tu la baieti ce a facut dinamo

    RăspundețiȘtergere
  3. BABELOR!!!!!!!!!!!!
    Face impresia unor postulanţi la o victorie nemeritată, sau a unor cerşetori , al căror cuvânt nu mai are nici o greutate morală.

    RăspundețiȘtergere
  4. .Cam asa este Popicule,o victorie nemeritata..... .Chiar asa tanti Geta,ce-o fi facut Dinamo cu CFR Cluj?!? .Asa-i Brazvane,eu eram in convalescenta dupa operatia de prost(t)ata;sa gasesti un scor de 0-0 cu golgheterul Gabita in teren este cam greu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Vasea, eu ţin minte vreo două, la ambele eram foarte mulţi, ceva gen 10-10. Iar unul din ele a fost într-o iarnă, demult, cu zăpadă mare. Pe vremea aia nu aveam cauciucuri de iarnă... :)
    Şi apropo, vezi că Popi nu-i Popicu! Şi de ce-ar fi nemeritată, fiindcă am obţinut-o din penalty? Păi dacă Paul nu făcea henţ dădeam gol cu poarta goală, că deja săltasem mingea pe lângă el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fernandel(Gabita),bonjour petit,jolie,jolie,de unde stii tu cine-i Popi?!Dupa victoria cersita dupa hent sa te iei de mana cu Luis de Funes(Mitica)si duceti_va la filmul Jandarmul si extraterestrii.BABELOR!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze, Pupi! Cât tupeu pe mine să cer henţ când e henţ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha,ha,ha,Bravo Popi, ce-mi place cum le zici. Fernandel n-a mai bifat gol de nu stiu cate etape, a ajuns sa se explice asa de mult la un amarat de hent involuntar. "Atacul pinguin a fost la pamant" graita adevar motanu pe care il lasam sa se odihneasca.

    RăspundețiȘtergere
  9. pinguinul cel mai slab sorin9 nov. 2010, 21:35:00

    a zis nicusor ca daca bate steaua pe rapid in cupa vine inapoi la fotbal cu o singura conditie(sa fie cu pinguinii in echipa :D)

    RăspundețiȘtergere
  10. Tavi nu ştie cum e să ai alte 2-3 meciuri pe săptămână, că el are doar unul, şi jumate din el pozează în poartă în rol de Alene Delon! De data asta am relache, francafonilor, aşa că vineri s-ar putea să fiţi subordonaţi de Generalul Dă Gol...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu daca Fernandel a citit comentariul 12 de la ultima mea cronica.

    RăspundețiȘtergere
  12. sorine, taicatu stie ca fumezi?

    RăspundețiȘtergere
  13. Motanu e rautacios cand face misto de d-l Vasea. Mie mi se pare ca seamana cu Bourvil,iar d-l Tavi cu Mr. Bean, cel putin la capitolul fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  14. Propunere:

    Atingerea mingii cu mina, capul sau piciorul de catre jucatorii echipei pelicanilor va fi considerata hent si se va sanctiona ca atare.
    Pentru echipa pinguinilor nu va exista notiunea hent, iar mingea va fi prevazuta cu minere pentru a facilita driblingurile cu mina.

    RăspundețiȘtergere
  15. CONTINUARE

    Portarul pinguinilor va purta un echipament larg in care sa incapa si rezerva sa, astfel incit unul va apara o parte a portii, celalalt alta.
    Portarul pelicanilor, pe tot timpul partidei, va apara intr-un picior, cu o mina la spate si legat la ochi.
    Formatia pinguinilor va juca studiatul sistem "care pe care", contacarindu-l pe al lor. "Baga-l pe pelican la mijloc".
    Adversarilor nostri pelicani la trei goluri inscrise li se va marca un punct pe tabela de scor,pt pinguini se va socoti gol dupa fiecare doua auturi si doua faulturi realizate.
    Fiecare gol marcat de pelicani va fi sanctionat cu cartonas rosu, si se va solda cu eliminarea autorului din teren.
    Daca va fi cazul, vom executa lovitura de 11 metri, de la 4 metri, iar portarul pelicanilor va apara stind in miini, in afara cadrului portii.
    BABELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu zic să aveţi grijă ce vă doriţi! Dacă portarul stă în mâini în afara cadrului porţii şi bate Mitică penalty, e posibil să-l lovească în mână şi atunci e henţ...

    RăspundețiȘtergere
  17. Tot hentu le e speranta caci goluri pe bune cucu, am si uitat de cand nu mai este.

    RăspundețiȘtergere
  18. Aoleu, Tavi... ai uitat de când nu mai este cucu?! Încearcă şi tu un pelin!

    RăspundețiȘtergere
  19. Azi o să fiu fan Mitică. Nu vă spun de ce, se va vedea...

    RăspundețiȘtergere
  20. bag seama ca se dezvolta o noua ramura degenerativa:pelicanus obraznicus, cu demn reprezentant Mr. Bean.

    RăspundețiȘtergere
  21. S-a trezit motanu. E odihnit. Pazea...

    RăspundețiȘtergere
  22. va certati ca chiorii si uneori uitati sa va impacati chiar si dupa ce iesiti de pe teren. din pacate, pentru asa ceva nu exista cale de rezolvare, pentru ca nimeni, dupa o anumita varsta, nu mai este dispus/capabil sa se schimbe. nici macar in bine...

    RăspundețiȘtergere
  23. @Kalou
    Nu ne împăcăm, dar măcar ne îmbătăm. Se pune?!

    RăspundețiȘtergere
  24. @gabita: nu sepune, mai ales ca unii dintre noi au capatat "bunul" obicei de a se tira pe sest de la carciuma, fara a da buna-seara nici macar gazdelor, siderate ca le pleaca musterii asa devreme.
    daca ai raspunde la telefon, ai afla doua dintre perlele lui Matei...

    RăspundețiȘtergere
  25. nu a-ti vrut sa-l cinstiti pe nea nicu, nici nea nicu nu va cinsteste pe voi

    RăspundețiȘtergere