sâmbătă, 13 aprilie 2024

Întălnire în secret – Conspirație fotbalistică

        



Înainte de a da detalii despre etapa din data de 12.04.2024, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că, meciul disputat în data de 05.04.2024, s-a încheiat la egalitate 5-5.

Cronicarul desemnat, nu a putut da curs unei mici scripte, datorită unor probleme legate de șoriciul apărut pe burtă…..pesemne că ține post!!!

Revenind la oile noastre, vreau să evidențiez niște detalii uluitoare, legate despre o conspirație fotbalistică, ce a ieșit ulterior la iveală!

Trei jucători (vezi photo de mai sus), s-au întâlnit în secret pentru a discuta tactica de joc pentru meciul de vineri, 12.04.2024, întălnirea având loc la un restaurant din sectorul 1.

Oare ce au discutat?

Conținutul discuției lor nu este cunoscut, dar se presupune că au discutat despre cum să-și învingă adversarii. Unii speculează că ar fi putut discuta despre tactici specifice, punctele forte și punctele slabe ale echipei, stilul de joc al adversarului și contextul specific al meciului, ce urma să aibă loc.

                                                        Echipele de start:

CS Mausoleul Mărășești → Adi Colonelu’ (R1) și Popică (R2) - Tudor, Dan Pizzaru’Mitică, Găbiță.

AS Olimpia Broșteni → Gabi - Motanu, Bebe, Bogdan, Țolea, Salah, Matei.

Spectator - Gigs (epuizat fizic).                        

Meciul începe cu o energie incredibilă, iar echipa AS Olimpia Broșteni, pare să aibă controlul jocului, deschizând scorul cu un gol superb în primele minute.

Odată cu trecerea timpului, AS Olimpia Broșteni, preia controlul terenului și termină prima repriză în avantaj cu scorul de 3-1, punând echipa CS Mausoleul Mărășești, într-o situație dificilă.

La ultima fază a R1, echipa CS Mausoleul Mărășești, obține un penalti, pe care Găbiță, îl ratează în mod inexplicabil.

La reluarea jocului, echipa CS Mausoleul Mărășești, schimbă tactica și îl scoate dintre buturi pe Adi Colonelu’ și îl introduce pe Popică, și astfel CS Mausoleul Mărășești, par să fi găsit o nouă motivație și încep să atace cu mai multă încredere.

În primele zece minute ale reprizei a doua, CS Mausoleul Mărășești, reușesc să paseze magistral, să șuteze în mai multe rânduri înspre poartă, mingea lovind de mai multe ori atât bara transversală cât și cea laterală, a porții apărate de Gabi, readucându-se astfel în joc.

Lovirea barelor în mai multe rânduri, poate fi o experiență frustrantă pentru echipa respectivă, dar și o ocazie ratată pentru a marca un gol. Impactul mingii cu bara poate fi spectaculos și poate fi un moment tensionat pentru jucători și suporteri deopotrivă.

Pe final, scorul a ajuns la 5-5, ambele echipe au reușit în mod exemplar intensificarea eforturilor, în vederea  obținerii victoriei.

Cu o serie incredibilă de acțiuni ofensive, CS Mausoleul Mărășești, reușesc să marcheze încă trei goluri în ultimele minute ale meciului fără să mai primească vreun gol, împotriva echipei AS Olimpia Broșteni, spre dezamăgirea acestora din urmă.

O declarație după meci, a venit din partea căpitanului echipei câștigătoare, care cu mâna pe inimă, ne-a declarat că, "Nu am crezut niciodată că vom putea câștiga acest meci. Am luptat din greu și am dat tot ce am avut mai bun. Sunt mândru de toți coechipierii mei."

 Evoluția scorului și marcatorii golurilor.

AS Olimpia Broșteni- CS Mausoleul Mărășești 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2, 5-2, 5-3, 5-4, 5-5, 5-6, 5-7, 5-8.

Autorii golurilor

AS Olimpia Broșteni Țolea 2, Salah 1, Popică 1 autogol, Bogdan 1.

CS Mausoleul Mărășești Găbiță 2, Mitică 2, Dan Pizzaru’ 2, Tudor 1, Adi Colonelu’ 1 

SCOR FINAL

AS Olimpia Broșteni - CS Mausoleul Mărășești   5 - 8  (3 - 1)








 Cei doi adversari au parăsit arena de hidratare prieteni, ținându-se de gât, după cum ne sugerează și această ultimă fotografie.

                        - THE END -


26 de comentarii:

  1. Daca cronica nu mai e,macar banc sa fie!.......𝘇𝗶𝘀𝗲 𝗻𝗲𝗮' 𝗩𝗮𝘀𝗲𝗮!
    𝗦𝗶 𝘁𝗼𝘁𝘂𝘀𝗶...𝗳𝗶𝗶 𝗿𝗮𝗯𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿, 𝗻𝗲𝗮'...
    𝗨𝗶𝘁𝗲 𝗮 𝗮𝗽𝗮𝗿𝘂𝘁!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari,Adi,"salvatore della patria",precum odata,S.Schillaci!

      Ștergere
    2. Multumesc, 𝗻𝗲𝗮' 𝗩𝗮𝘀𝗲𝗮!
      𝗦𝗮𝗹𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿𝗲 „𝗧𝗼𝘁𝗼” 𝗦𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹𝗮𝗰𝗶, 𝘦𝘳𝘰𝘶𝘭 𝘐𝘵𝘢𝘭𝘪𝘦𝘪 𝘭𝘢 𝘊𝘢𝘮𝘱𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵𝘶𝘭 𝘔𝘰𝘯𝘥𝘪𝘢𝘭 𝗱𝗶𝗻 𝟭𝟵𝟵𝟬.

      Ștergere
  2. Bancul Zilei: De ce se bucură un polițist care a făcut accident

    Doi politiști intră cu mașina într-un copac:Primul:- Băh, uite în ce fel e mașina, e zob.Al doilea:- Da bă, dar privește partea bună.Primul:- Care?Al doilea:- O să fim promovați de șefi că suntem primii la accident.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă mândresc cu protejatul meu: primul la sport, primul la învățătură!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect, merita un rând și despre etapa trecută, măcar să se consemneze că s-a ținut și că s-a terminat la egalitate. Dacă îmi amintesc echipele, o să le scriu într-un comentariu, mai încolo.

    Cât despre etapa asta, pot spune că a fost una foarte atipică. Țolea a mers pe tineret și ne-a ținut mult timp la respect datorită ritmului impus. Înainte să li se termine bateriile, au ratat de vreo două ori o desprindere poate decisivă. Noi am început să contăm cu adevărat în atac după ce a ieșit Colonelul din poartă, însă am scăpat în învingători doar în ultimele minute, aș zice vreo 7-8, abia atunci s-a conturat echipa învingătoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adi, nu-mi amintesc autogolul lui Popică! De obicei îi țin minte prostiile, dar acum aș zice că știu cele două goluri primite în repriza a doua, unul Țolea - șut la bară, după ce l-a depășit pe Tudor, celălalt Bogdan.

      Ștergere
    2. 𝗚𝗮𝗯𝗶𝘁𝗮, este vorba de cel de-al 𝘁𝗿𝗲𝗶𝗹𝗲𝗮 𝗴𝗼𝗹 al lor din prima repriza, cand Salah, a sutat (relativ usor) de pe partea stanga a lor de atac spre spatiul portii.
      Mingea trecea efectiv printre 𝗽𝗶𝗰𝗶𝗼𝗮𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗹𝘂𝗶 𝗣𝗼𝗽𝗶𝗰𝗮 si ajungea inevitabil la mine in brate.
      𝗜𝗻𝘀𝗮 𝗣𝗼𝗽𝗶𝗰𝗮, a pus piciorul in fata mingii si a dorit sa degajeze, dar nefericirea momentului a facut ca el 𝘀𝗮 𝗻𝘂 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗮 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿𝘂, el reusind doar sa o atinga, atat cat 𝘀𝗮 𝗱𝗲𝘃𝗶𝗲𝘇𝗲 mingea la aproximativ 0,50 m, pe langa mine, direct in plasa portii.
      A si 𝙧𝙚𝙘𝙪𝙣𝙤𝙨𝙘𝙪𝙩 acest aspect pe pajiste.

      Ștergere
    3. Aha, deci nu ca portar! Atunci se explică, la înghesuială n-am remarcat devierea lui decisivă. Bine că s-a scos după aia, dar faza zilei a făcut-o înainte de meci:

      După alegeri, se răstește la Țolea:
      - Ce echipă ai făcut, mă?
      - Tu ești dincolo.
      - A...

      :)))

      Ștergere
  5. Mișto reclama:
    https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/ion-tiriac-reclama-738169.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Colonelul trebuie facut general....

    RăspundețiȘtergere
  7. in ultima poza cei doi erau obositi de miscare sau de alcool...???

    RăspundețiȘtergere
  8. mitica mare bulanos. daca nu juca cu colonelu si gabita era terminat.

    RăspundețiȘtergere
  9. bine ca nu a fost doctoru ca iar iesea cu calcaie. si iar pierdea si plangea pe margine. asa capitanu a fost victorios. a avut si echipa frate

    RăspundețiȘtergere
  10. Prea bun pentru voi15 apr. 2024, 09:37:00

    Mitică ,cățelușul lui Mihăiță! Motanu pe sub masă, se joacă cu parizerul lui Bebe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Popica te ascunzi dupa Mitica cred. Ai bagat faza cu parizeru ha ha ha esti mare golan. esti invidios pe motanu cred

      Ștergere
    2. Barosane, accesul s-a făcut pe bază de invitații, io n-am fost pe listă, așa că nu știu ce-i cu parizeru lu Bebe. Da știi că sunt băiat bun și ți-l ofer p-al meu. Bașca și supliment:

      https://www.youtube.com/watch?v=fIngYGs7bqQ



      Ștergere
    3. Aici este mâna lui 𝗣𝗼𝗽𝗶𝗰𝗮.

      Ștergere
  11. Bancul Zilei: Ce se întâmplă cu Bulă când e curios

    După terminarea orelor, profesoara îl oprește pe Bulă:- Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu' taică'tu. Dar să nu îl citești.Profesoara ca să se asigure că Bulă nu citește biletul, îi dă cinci lei și un pachet de biscuiți. Bulă bucuros acceptă oferta profesoarei și pleacă.Pe drum, foarte curios nu s-a putut abține și citește biletul: „Ne vedem la ora trei sub pomul nostru”Bulă se duce înainte cu 5 minute și urcă în pom.Dupa ce profa și tatăl ajung și ei se apucă să facă dragoste.În timpul actului tatăl o întreabă pe profă:- Dacă te las gravidă, copilul cine îl va crește?- Cel de Sus! răspunde femeia.Bulă de sus, nervos, țipă:- Cu ce naiba să-l cresc? Cu cinci lei și-un pachet de biscuiți?

    RăspundețiȘtergere
  12. https://ziare.com/cel-mai-prost-penalty/cel-mai-prost-penalty-osasuna-valencia-budimir-1864421#:~:text=E%20ultimul%20minut,noastr%C4%83%20de%20Facebook

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul Zilei: Ce crede o femeie că face soțul ca să divorțeze

    Ce crede o femeie că face soțul ca să divorțeze.- Doamnă, nu vă grăbiți să divortați, soțul dumneavoastră chiar vă iubește!- Nu m-ar mira, bestia asta e în stare de orice!

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.gsp.ro/opinii/opinie-raul-rusescu-kovacs-impecabil-738706.html

    Ce înseamnă să fii băiat de super-caracter! Au trecut zece ani de când kovacs, talentat da arogant și de multe ori ticălos, nu l-a eliminat pe javra de mureșan, după ce nenorocitu i-a spart fața lui... Raul.
    Aseară putea da penalti la Gundogan, în rest pare să fi avut dreptate. Xavi e neurastenic tâmpit , iar duminică Barca se duce în excursie la niște țigani fericiți, io cred că azi se califică. Păcat că mi-a fost lene și n-am pariat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mi-e Kovacs, ce mi-e Hațegan.
      Deci, 𝗞𝗼𝘃𝗮𝗰𝘀 = 𝗛𝗼ț𝘂𝗴𝗮𝗻.
      Asta este realitatea!

      Ștergere
  15. Bancul Zilei: De unde face rost un bărbat de inel de logodnă

    De unde face rost un bărbat de inel de logodnă.- Vreau să te cer de nevastă cu inelul bunicii.- Și atunci ce căutăm în cimitir?- Dă-mi lopata și taci.

    RăspundețiȘtergere
  16. 𝗠𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮, 𝗶-𝗮 𝘁𝗮𝗶𝗮𝘁 𝗮𝗿𝗶𝗽𝗶𝗹𝗲 î𝗻 𝗺𝗲𝗰𝗶𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝘇𝗶, 𝗹𝘂𝗶 𝗚𝗮𝗯𝗶 𝟯.

    RăspundețiȘtergere