joi, 16 februarie 2023

Meciurile lunii februarie

Hopaaa, iată părerea Inteligenței Artificiale despre câțiva dintre corifeii fenomenului de ziua 5... .)))







23 de comentarii:

  1. Etapa din 3 feb (foarte greu am reconstituit echipele după atâta timp...:)

    E1: Bronson - Tavi, Țolea, Găbiță, Mitică, Doctoru, Adi Colonelu (portar în a doua jumătate de meci)

    E2: Vasilică - Gabi, Popică, Motanu, Ely, Hercule, Sică

    Scor 9-9, norocos pentru E2, care a înscris ultimele două goluri după ce mingea a atins de fiecare dată un jucător de la E1!

    RăspundețiȘtergere
  2. Etapa din 10 feb

    E1: Bronson - Motanu (Eugen), Tavi, Tudor (Popică), Găbiță, Sică
    E2: Gabi - Țolea, Doctoru, Bogdan, Hercule, Mitică

    Scor de 2 diferență, (probabil 12-10 sau pe-acolo), stabilit la ultima fază, când am reușit golul desprinderii cu o boltă din terenul propriu.
    Multe spectaculos, cu multe răsturnări de scor, de exemplu E1 a început cu 0-3, dacă nu chiar 0-4! Echipele inițiale au suferit schimbări, s-a accidentat Tudor și a intrat Popică (altfel ar fi rămas pe bară fiindcă a întârziat și ne-am ținut de plan, să dăm drumul cât mai aproape de ora 15 - bravo nouă!). Conduceam în momentul ăla și lipsa lui Tudor s-a simțit imediat, astfel că Motanu a ieșit să-și securizeze egalul, intrând Eugen, apărut pe neașteptate la teren. Odată cu el a intrat și haosul, era pretutindeni și nicăieri, astfel că am luat-o la vale și era să pierdem, dar cumva am reușit să câștigăm, habar n-am cum...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bancul zilei: De ce conduc englezii pe partea stângă? - De ce conduc englezii pe partea stângă?- Ca să nu îi tragă polițiștii pe dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bancul zilei: Două blonde discută despre planurile de vacanță Două blonde stau de vorbă:- Luna viitoare plec în Veneţia.- Păi la ce mai mergi? Că doar ai fost şi anul trecut.- Da, dar atunci străzile erau inundate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bancul zilei: Ion se trezește noaptea și vede că Maria lipsește Ion se trezeste în mijlocul nopții, singur, în pat, fără nevastă-sa Maria.Iese și o caută afară. O găsește lângă o capiță, făcând dragoste cu Gheorghe, și spune:- Ce faci, Marie?? Mâine poimaine te-oi prinde și cu țigara...

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca un banc. Ea: Îmi plac bărbații care nu se grăbesc.El: Mi-a expirat buletinul de 1 an.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai, repede cu cronica din 17 februarie, să fie totul cât mai proaspăt.

    (echipe făcute de Ely și Andrei)

    E1: Vasilică, Motanu, Eugen, Mitică, Ely, Găbiță + Sică și P16 (puștiul de 16 ani care a mai jucat de câteva ori cu noi)

    E2: Bronson, Tavi, Doc, Popică, Hercule, Gabi3, Adi Colonelu, Andrei

    A fost un meci care putea fi mai echilibrat decât a arătat scorul final, adică 16-10 pentru E1. În primul rând, eu am fost într-o zi rarissimă, în care aproape tot ce atingeam se transforma în gol! :) Nu contează că șutam tare prin fața porții fără să fie niciun coechipier acolo, apărea Doctorul și își dădea un vinclu imparabil... Nu contează că trăgea P16 mult pe lângă, mă lovea mingea în coapsă și intra în poartă... Plus altele mai lucrate, până la 7-8 bucăți, cam așa.
    O fi dat și Sică destule, dar a venit cu 20 de minute mai târziu, noi jucând cu om în minus, dar când echipele au fost finalmente complete scorul era 3-3.

    Spuneam că meciul putea fi mai echilibrat, asta dacă Andrei nu ceda iarăși la greu, ieșind pe margine. A ieșit și Popică (nici el nu avea cu cine să joace...), a intrat Sică la E2, moment în care Popică a vrut să reintre, dar nu l-am mai primit. Adi a intrat în poartă și deși a scos destule, mai ales în situații de una la una, deși Sică a dat repede vreo două bucăți (plus o pasă de gol lui Tavi), a avut ghinion la alte câteva faze, scorul a luat încet-încet proporții fiindcă totuși combinam cu Ely. Asta când mai catadicsea să se despartă de minge, că pe final a tot perpelit-o, îi ardea de joacă pentru că avea avans confortabil, altfel era în locul lui Andrei! Din această dilemă nu putem ieși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eugen a venit de data asta la timp și a mai jucat și bine ca fundaș. Iar Vasilică apară din ce în ce mai bine, învață și sportul ăsta... :) Dincolo, nucleul de forță Gabi3, Hercule și Adi a fost la înălțime, însă ar fi fost nevoie de viteza și tehnica lui Andrei pe toată durata partidei, știți ce zic...

      Ștergere
  8. Bancul zilei: Escapadă romantică în doi Un cuplu decide că e timpul să facă o escapadă romantică în doi, pentru a se reconecta.La un moment dat, femeia spune:- Iubitule, peisajul acesta mă lasă mută!- Perfect! Aici punem cortul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bancul zilei: Sătul de certurile cu nevasta, Gheorghe se călugărește Sătul de atâtea certuri cu nevasta, Gheorghe se călugăreşte.Stareţul mănăstirii îl cheamă să-i spună regulamentul:- Noi facem jurământ de tăcere. Ai voie să vorbeşti o singură dată pe an, când te întreb eu, dar poţi să spui numai două cuvinte.După primul an, îI cheamă iar pe Gheorghe:- No, ai ceva de comunicat?- Patu' tare.- Bine, dau poruncă să se rezolve.După al doilea an:- Mai vrei să spui ceva?- Mâncarea rece.- Bine, dau poruncă să se rezolve.După al treilea an, Gheorghe îi spune stareţului:- Plec acasă.- No, foarte bine. Că de când ai venit, te ţii numa' de reclamaţii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă interesează puțin spre deloc ce spun englezii, dar dacă ăsta nu-i fault, Marean e milionar.

    https://www.digisport.ro/fotbal/champions-league/jurgen-klopp-s-a-dus-glont-la-istvan-kovacs-imediat-dupa-liverpool-real-madrid-2-5-ce-scriu-englezii-2235625

    oricum, bănuții sunt în drum spre buzunar, chit că mi-aș dori să-i pierd...

    RăspundețiȘtergere
  11. Bancul zilei: Soțul și soția se ceartă După o ceartă serioasă, femeia îi spune soțului:- Acum plec la mama, dar te avertizez: Ne vom întoarce!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa mai si radem...
    *-Tu si sotia aveti deseori pareri diferite?
    -Da,dar ea nu stie.

    *-Ce bine va sta impreuna! De cat timp sunteti casatoriti?
    -Eu de 5 ani,ea de 8 ani.

    *-Copii,de ce spunem limba materna si nu limba paterna?
    -Fiindca mama vorbeste cel mai mult acasa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bancul Zilei: Descoperire șocantă după o noapte de beție Un bărbat se trezește panicat și fuge la mama lui:- Mamăăăăă!!!! În patul meu doarme Bau-Bau!!- Măi băiatule, ai 34 de ani! Cu asta ai venit azi-noapte din club!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bancul Zilei: Gheorghe merge la dentist Se duce badea Gheorghe la dentist şi-ntreabă:- Taică, soluţie de dizolvat dinţii aveţi?- Tataie, lumea vine aici să-şi pună dinţii, nu să-i strice, răspunde doctorul. Dar de ce-ţi trebuie soluţia?- Uite, taică, mi-am înghiţit placa şi, de-o săptămînă, de cîte ori mă duc la WC şi-apoi dau să mă şterg, mă muşcă de degete...

    RăspundețiȘtergere
  15. https://digitalhub.fifa.com/m/3139b187875692aa/original/2022-Men-s-Player-Breakdown.pdf

    cum așa, chiar nimeni să nu-l voteze pe ronaldo? iar plânge marinuș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa,chiar nimeni?Stai linistit Popica,"sigur" este o greseala pe undeva...

      Ștergere
  16. Bancul zilei: Asemănarea între Rihanna și o Dacie - Care este asemănarea între Rihanna și o Dacie?- Amândouă fac ”ram papapam ram papapam”.

    RăspundețiȘtergere
  17. În fine ultima etapă din iarna calendaristică, 24 feb:

    E1: Gabi - Motanu, Popică, Mihai Tenismanu, Gabi3, Lică, Mitică
    E2: Bronson - Tudor (Tavi 15-20 min), Bogdan, Găbiță, Adi Colonelul, Doctoru, Sică.

    Echipe făcute de mine și Gabi3, care m-a făcut șmecherește, spunând că băiatul nou (Lică) joacă ”așa și așa”! Eu i-am oferit să-și aleagă din 2 variante, ori cu Mihai + Lică, ori cu Adi + Sică, urmând apoi să alegem om cu om. A ales prima variantă, iar eu, luând de bun ce a spus, l-am lăsat tot pe el să aleagă primul, gândind că sunt mai slabi! :)) Astfel că a luat singurul fundaș aflat în momentul ăla pe teren, pe Motanu. Cum și Popică a stat în apărare, iar Tenismanu mătură oricum tot în fața apărării, E1 s-a betonat pe spate, iar de la mijloc în sus erau Gabi3, Lică, Mitică. Superechipă!
    Dincoace, la noi, a încercat Tudor și fiecare prin rotație să suplinească faptul că nu aveam niciun fundaș. Fără succes, așa cum era de așteptat.

    Scorul a fost 8-5 pentru E1, dar diferența a fost tot timpul confortabilă. S-a trecut prin 3-0, 3-2 (aici Sică a fost blocat de Gabi, dacă egalam poate era ceva deranj, dar nu cred), apoi 7-2, 8-3, 8-5. Nu întâmplător revenirea de pe final a fost cu Tavi fundaș în locul lui Tudor (Tavi a întârziat și a stat cuminte pe margine până i s-a făcut loc). Pentru mine a fost o zi în compensație față de etapa trecută, adică n-au intrat nici alea care trebuiau să intre (am dat doar 1 gol, având alte 3 ocazii mari: una pe lângă din voleu, una cu capul scoasă de Gabi de la vinclu, și una respinsă miraculos de Mihai T). Tot câte un gol au dat Adi și Sică, iar Doctoru a fost golgheterul nostru cu 2 goluri. Câștigătorii au avut și bulan cu 2 goluri din devierile imparabile ale lui Tudor, una cu călcâiul și una cu capul, apoi (sper să nimeresc) Mitică-Lică-Gabi3 câte 2. Ar mai fi câte ceva de zis, dar poate se bagă alții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bag eu,dar n-am nimic de zis deoarece n-am participat...

      Ștergere
  18. Bancul zilei: Bărbații în transportul în comun - Cum stau bărbații adevărați în mijloacele de transport în comun?- Bărbații adevărați stau cu ochii închiși.- De ce?- Pentru că îi doare să vadă femeile care stau în picioare.

    RăspundețiȘtergere