luni, 24 martie 2014

Trei ore în balon

Bună ziua. Sunt Robert și sunt pus în situația de a scrie despre un meci din care nu îmi amintesc mai nimic, incluzând aici componența corectă a echipelor, scorul și marcatorii. Vineri s-a jucat în balon, pe terenul mic, deși la prima vedere am fost prea mulți pentru un spațiu destinat, oficial, sistemului de joc 5+1. Nu a fost prea plăcut nici că nu s-a jucat afară, la aer curat, cele trei ore petrecute în balon pe o vreme foarte bună nefiind prea grozave la suflu.



Încerc, așadar, echipele:

Echipa A: Cătălin, Răzvan Police, Bețe, Motanu', Nea Vasea, Popică, Robert, Cristi Gaze, Nea Luci și probabil încă unul sau mai mulți oameni.
Echipa B: Găbiță, Elly, Nea Tavi, Nea Stelică, Mitică, Nea Bebe, Bogdan, Nea Gabi, Cristi Biciclistu' și probabil încă unul sau mai mulți oameni.

În jurul orei 17:00, când trebuia, așa cum era stabilit inițial, să încheiem, Echipa A conducea cu vreo două goluri, iar la 18:00, adică la finalul real, Echipa B s-a impus cu vreo 2-3 goluri avantaj. Eroul negativ al Echipei A, în ultima oră, a fost portarul, care a scăpat vreo trei mingi în plasă, faze urmate de apelative adresate colegilor, printre cele mai în vogă numărându-se „Morților!”.

Mai important, poate, decât meciul de vineri, aș trece în revistă regulamentul propus de Nea Bebe și, dacă nu mă înșel, Bețe. Cred că ar fi nu doar util, dar și o urmă de apreciere față de oamenii care și-au bătut capul să scoată niște hârtii la imprimantă ca să avem toți pe ce ne uita, să îl citim înainte să aruncăm peste umăr un „nu se aplică aici”.

În speranța că acest eșec de cronică vă va convinge că nu sunt de încredere și că nu mai e cazul să îmi dați astfel de responsabilități, vă urez o săptămână ușoară!

52 de comentarii:

  1. :)) Genial! Deja ai enumerat câte 9 jucători pentru fiecare echipă, câţi crezi că mai încăpeau?! Chiar 3 ore nu au fost, nici dacă includem încălzirea. Dar faptul că n-am avut juniori după noi ne-a permis să ne întindem şi astfel să se schimbe echipa învingătoare, care s-a dus la mai mult de 2-3 goluri, cam 4-5. N-am o explicaţie clară, aş vrea să le-aud pe-ale voastre...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe moment n-am reusit sa citesc cronica, dar ii multumesc lui Robert!

    RăspundețiȘtergere
  3. Robert, mai bine mai tarziu decat niciodata, spune un vechi proverb, asa ca vei ramane in continuare printre cronicari, Componenta celor doua echipe este chiar cea reala de pe teren, asa ca nu-ti mai fa probleme...
    Cativa am mai comentat la vechea cronica,dar acum o avem si pe cea noua.
    Este adevarat ca daca veneau copiiii la ora 17, echipa A ar fi fost invingatoare, insa in continuare a avut "grija" Popica(caruia tu i-ai "uitat" numele) sa incaseze vreo 5 goluri si sa intoarca rezultatul si bineinteles noi ceilalti am fost de vina...

    RăspundețiȘtergere
  4. Posibil să fie şi o tentativă de autocritică, Robert numărându-se şi el printre portarii echipei A...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. de data asta, am jucat într-atât de prost și de cretin încât insuccesul mi se datorează în mare măsură. cred că ar trebui să apelez și io la pastilele lui Luci.
    în altă dezordine de idei, îmi place din ce în ce mai mult cum joacă liverpool. după 3-6 cu city și 1-5 cu liverpool, mourinho vine și el cu un cadou frumos, arsenal și-o fură cu 0-6 și sper ca wenger să fie dat afară cât mai curând. săracu, cică n-a venit la conferința de după meci, că pierdea autobuzul!
    țiganii de la real fac și ei ce pot, adică joacă infect și se miorlăie când pierd, cocalaru gelat uită că ia mocca un penalti și se ia de arbitru. iar oricine îl calcă pe pepe pe cap (era să zic pe creier, dar mi-am amintit că nu poartă) merită, pe lângă un cartonaș roșu, și stima mea eternă.
    cel mai mișto meci văzut în ultima vreme, e, paradoxal Germania - Coreea de Nord, la fete under17. scor final 3-4 după 3-0 al nemțoaicelor în minutul 25. stau și mă gândesc la câte goluri ne-ar fi bătut pe noi vreuna din echipe...

    RăspundețiȘtergere
  6. completare la real-barca, cu pepe pe jos. rămân la părerea mea.

    http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/early-doors/clasico-video-nasty-did-busquets-stamp-pepe-face-104326929.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce credibilitate poate avea Motanu cand spune ca Liverpool contra Liverpool a fost 1-5 ? Nu stiu ce a spus mai departe, nu m-a mai interesat sa citesc elucubratiile lui, mi-a ajuns.Oah !

    RăspundețiȘtergere
  8. nea X de mai sus (cred că și-a luat numele după rezultatele la Wasserman) nu-i capabil să citească până la trei că îl ia somnul și are confuzii. știind însă că suferă după ce barcelona i-a făcut pe țigani chiar la ei în bătătură, îi recomand o cură cu Sexoral. să trăiești, nea găină!

    RăspundețiȘtergere
  9. Robert si in balon fiind, a scris una dintre cele mai frumoase si concise cronici de etapa. Curata, sincera si nu chiar nevinovata, cum ar putea sa para la prima vedere. Asa ca .... , bravo R.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa parerea mea, vineri a fost 9-5 pentru echipa B. Asta dupa ce la un moment dat scorul era 2-5. Cristi cu 3 goluri (al treilea nici acum nu inteleg cum a putut sa intre, in conditiile in care a tras din unghi iar eu, ca portar, eram lipit de bara, mingea tranzitand in plasa printre mine si bara, fara sa ma atinga) si Vasea cu restul de doua facusera diferenta in pofida unei usoare dominari a achipei B. Dupa "timpul obisnuit de joc" scorul era 4-5. In prelungiri echipa B a facut legea. Au marcat pentru invingatori, Gabita-5, Ely-2, Mitica-1 si mandel-1 (sper sa nu fi gresit prea mult la repartitie).

    RăspundețiȘtergere
  11. In prima parte a jocului, echipa A a jucat pragmatic. Cu Cata in poarta si aglomerati in fata proprie porti, au fortat pe contraatac si au reusit acea desprindere care parea decisiva. Pe parcurs au fost cateva lucruri care au favorizat revenirea B-ilor. Razvan-police s-a accidentat si a pierdut din randament, motanelul a trecut in fata, sperand sa repete faptele din etapa trecuta, Ely s-a calmat la timp ( la 3-5 ere gata-gata sa plece) si a intrat in joc nu prin goluri multe ci punand osul la mijloc, impreuna cu Mitica si Gaby, Gabita a facut ce stie el mai bine, adica de toate de la mijloc in sus, mai ales in ultima treime a jocului, cand adversarul e obosit (in cazul nostru cel mai obosit fiind chiar portarul de rezerva-Cata intrase in teren) , iar acum si cazut psihic.

    RăspundețiȘtergere
  12. :)). Cand portarul face cadou adversarilor cel putin 4 goluri, cand aparatorul pleaca din aparare si joaca atacant, cand mijlocasul de baza iti spune ,, Ce sa mai alerg frate... ala le face cadouri 4 goluri iar ala a fugit in atac, de ce nu ii zici sa vina in aparare? '', cand singurul atacant de baza lipseste de pe teren la 2 dintre cele 9 goluri primite, nu stiu cat din vina imi apartine. Eu am iesit din poarta la 2-1 pentru noi, iar de alergat ... slava domnului. De cazut psihic !, nu stiu daca s-a intamplat asa ceva, mi-am incurajat colegii, nu am injurat sau reprosat nimanui nimic si mi-am vazut de jocul meu. Daca pana la ora 17 am avut o strategie foarte buna cu Razvan la Gabi, Eu la Ely, Robert in poarta, Motanu in aparare alaturi de Luci, Bete si Popica iar in atac Cristi cu Vasea, dupa 17 unii dintre noi s-au plictisit si au vrut sa iasa in evidenta :). Trebuie sa intelegem ca acest sport este unul de echipa, chiar daca unii dintre jucatori, gen : Bete, Luci, Stelica, Bebe, Nea Gabi si altii nu sunt foarte des nominalizati prin comentarii sau cronici, ei au o contributie foarte mare in economia jocului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am vrut sa fac o poezie,
    Sa-l laud pe-unul dintre voi,
    Ceva real nu fantezie,
    Dar n-am gasit nimic de soi.

    Il dau exemplu pe Motanu.
    Sa spun de el ca e frumos,
    Nu m-ati ierta asta tot anu,
    M-ati acuza ca-s mincinos.

    Sa zic de Tavi ca-i deştept,
    Aţi fi cu toţii indignaţi.
    Mi-aţi reproşa ca nu-s corect
    Şi n-aş vrea să fiţi supăraţi.

    De Bebe, zic ca-i bramburist,
    Şi sper că nu s-o supăra,
    Stelică e un tractorist,
    Nu m-acuzaţi, nu-i vina mea.

    Căpriţă e lăudăros,
    Mitică e un drojdier,
    Lucică, ştiţi, e cârpănos,
    Iar Cristi-gaz tot... pionier.

    M-am chinuit cât am putut,
    Să-l laud pe-unul dintre voi,
    Dar n-a ieşit ce aş fi vrut,
    Că n-am găsit nimic de soi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai dreptate, sunt dator cu un suc, dar am uitat, scuze!

    RăspundețiȘtergere
  15. Am găsit eu pe cine să lauzi. L-auzi?

    Dar cine-apare din neant
    Şi apără ca o pisică,
    La lăudaţi e loc vacant?
    L-a ocupat deja Popică!

    RăspundețiȘtergere
  16. Aşa, înainte să-l confirm pe Popică şi să mă laud, trebuie să amintesc neapărat că primul gol de la noi l-a dat Bogdan, dacă nu mă înşel chiar lui Cătălin! Ely cred că a dat un singur gol, dar care face cât două, întrucât a şutat perfect din afara careului, iar în poartă intrase iarăşi Cătălin. La unul dintre golurile atribuite mie, Popică a scăpat mingea în spate, iar eu doar am acompaniat-o spre plasă, ca să i se pună golul lui Cristi Biciclistu.

    Îmi amintesc exact momentul "care a schimbat totul", vorba ăstora care fură clicuri: ne apropiaserăm la un gol, când Popică intră în locul lui Robert în poartă, ca să arate el cum se face. Motanu are următoare replică: "Cu ăsta în poartă, luăm bătaie"! Aşa că... pleacă în atac :) Cu mult mai puţin succes la porţi normale, şi cu Popică neprotejat.

    La "Aşa da" îi trec pe Vasea (goluri de atacant oportunist, mă exaspera că lua mereu faţa fundaşilor!) şi pe Tavi, cu atitudine mereu pozitivă, chiar când meciul părea pierdut, fiind un plus şi când a trecut în atac!

    La "Aşa nu", trebuie să-l trec pe Motanu, cu acel fault intenţionat şi brutal asupra lui Ely.

    RăspundețiȘtergere
  17. Asa este, primul gol a fost al lui Bogdan. Pe la mijlocul partidei a primit o minge tare in fata si a facut eforturi mari sa revina in joc.
    La golul meu, geniul din poarta a scapat mingea, iar eu, ca fraierul, am inscris. Asa prostie sa fac la scorul de 5-5! Mi-e si rusine .

    RăspundețiȘtergere
  18. E, şi acum cateoria "Da, da, da, aşa nuuuuu!" :))
    Să-l numim pe eroinul nostru Portarul, cu majusculă. La o fază de atac, prinde mingea, ceea ce era deja o performanţă. Adversarul cel mai apropiat se retrage, dar cu faţa la joc, mergând deci cu spatele. Portarul, ca un profesionist rutinat, lasă mingea jos, pentru a degaja cu piciorul, şi se retrage şi el câţiva paşi, ca să-şi ia elan. E momentul în care adversarul se decide să sprinteze spre minge, deşi distanţa până la ea era dublă faţă de cea a Portarului. Cu toate acestea, nu se ştie cum, date fiind calităţile atletice ale Portarului, adversarul ajunge primul la minge, îl driblează în viteză şi înscrie în poarta goală!
    Nu mai ştiu la ce scor se întâmpla asta, poate îşi aminteşte Portarul...

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca Gabita a vrut sa spuna 'Porcarul".

    RăspundețiȘtergere
  20. Popicu impotriva tuturor, sau toti impotriva lui Popicu? Care varianta credeti ca se potriveste mai bine ? Cand castiga echipa in care joaca, Popicu n-are niciun merit. Cand pierde echipa lui Popicu, cine credeti ca e vinovat ? Ati ghicit, toti ati dat raspunsul corect.Am intrat in poarta sa impiedic dezastrul, insa Motanu a crezut ca in fiecare zi e duminica si s-a dat inaintas, desi nu stie sa dea-n basica. S-a demonstrat ca data trecuta a fost nimereala, bulan, norocul prostului, insa numai el nu stia. Bucica, ce poti sa-i ceri? El vine la fotbal sa se plimbe, sa scape de gura nevestei, a soacrei, etc.N-ar fi comic sa-i cer sa faca ce n-a facut o viata intreaga, sa joace fotbal ? Robert era dupa 10 minute lesinat, Cristi gaz de nerecunoscut, si lista poate continua, insa cauza esecului a fost Popicu ! E mai simplu, asa ati scapat toti. Ma bucur ca ati gasit tapul ispasitor.Stati linistiti pana vineri, imbatati-va cu apa de ploaie, voi sunteti "folbalisti". Ce ma doare e ca am luat bataie de la niste muhaiele alde nea Mititica, nea Nesi, nea Stelica, nea Tavi, Nea Vasea, etc. Si daca jucam singur impotriva lor si nu pierdeam, insa cu Motanu alaturi n-ai nicio sansa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Alo, Sefu! Nea Vasea a fost cu talica in echipa. Nu cumva ti-ai batut joc tu de golurile lui?
    Bai, nea Caraghiosule, ce s-o mai lungim! Recunosti ca vineri ai fost cel mai slab de pe teren? Daca, da, eu aproape te-am iertat !

    RăspundețiȘtergere
  22. Vad ca domnul Popicu n-a marcat dar are foarte multe pase de gol.

    RăspundețiȘtergere
  23. Inainte de El Clasico, Real avea 4 puncte inaintea Barcelonei, dupa inca o etapa, are B. 2 puncte in fata R.
    Motane, ce ti-am zis eu ca Sevilla o poate incurca pe Real?!?

    RăspundețiȘtergere
  24. Aseară am avut meci în competiţie şi n-a mers bine deloc... Iar ne-am trezit cu număr minim de jucători, fără nici un fundaş, pentru că Mihai îşi făcuse alt program. Până la urmă am pierdut onorabil cu unii de pe podium, 3-5, dar Ely şi-a dat în petec, începuse el să le reproşeze celorlaţi şi să-i întrebe ce joacă! Dacă aveam vreo rezervă, îl scimbam imediat. S-a scos, totuşi, cu un gol frumos, la vinclu.
    Pentru mine, partea rea acum vine... Pe la jumatea reprizei secunde am vrut sp şutez din cădere, ăla care încerca să mă blocheze a căzut peste mine şi mi-am prins mâna dedesubt. Degetul mare de la stânga s-a învineţit instantaneu şi s-a făcut cât un butoi. Mi-a dat asistentul ăla de la teren cu spray, am continuat să joc, dar apoi m-a durut toată noaptea. Azi-dimineaţă am făcut radiografie şi cică am fractură cu deplasare. Acum mă duc să mi-l pună în gips, dar s-ar putea să fie mai complicat...

    RăspundețiȘtergere
  25. Multa sanatate,Gabita! Exact ce va spuneam despre Ely!

    RăspundețiȘtergere
  26. O fi bine, o fi rau ca "geniul" pustiu nu m-a pomenit in poezie?
    Popica, felicitari pentru noua ta creatie literara, talentul tau de versificator fiind apreciat, de aproape noi toti de-a lungul timpului.
    Motanu a recunoscut primul ca a jucat prost si cretin; la randu-l nostru, fiecare a facut-o atunci cand a fost cazul, tu n-o poti face macar o data in viata ta,crezi ca-ti scade rangul sau chiar te crezi deasupra tuturor si-n acest caz e vorba de altceva din pacate, de o suferinta...

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa recunosc ca am jucat prost, nu-i nicio problema.Dar nu pot fi de acord ca eu sunt cauza infrangerii.Toti am avut partea de vina si nimeni nu vrea sa recunoasca asta.Ati sarit pe mine de parca am jucat singur.Ca-mi sare mustarul in timpul meciului e adevarat, dar sunt oare singurul?

    RăspundețiȘtergere
  28. Da, mulţumesc. În loc de gips, am optat pt orteză, pe care ar trebui s-o port între 3 săptămâni şi o lună. Deşi mai scumpă ca variantă (155 lei), compensează prin avantaje, cel mai important fiind că pot s-o scot la duş. Luci, după ce termin cu ea, pot să ţi-o dau ţie, poate te ajută, că imobilizează încheietura şi degetul mare.
    Mâine apar la fotbal (balonul e încă funcţionabil, deci n-avem treaba dacă plouă), dar o să fiu mai reţinut, n-o să mă lansez în vreo cursă caracteristică. În definitiv, nu e o problemă gravă, cum a fost la Popică, Vasea, Cătălin sau chiar Gabi. Trece, chiar dacă mă doare încă destul de tare, în ciuda unui calmant forte. Cică ar trebui să încerc cu tărie...:)

    RăspundețiȘtergere
  29. motanu către Popo27 mar. 2014, 18:07:00

    nu-i frumos să mă autocitez, dar cu tine o să încer și metoda asta. ia de aici: "de data asta, am jucat într-atât de prost și de cretin încât insuccesul mi se datorează în mare măsură.". scoate deștiul din nas și cugetă.

    în rest, Cătă are dreptate, Găbiță are dreptate și Vasea are dreptate. Real s-a încurcat la Sevilla!

    RăspundețiȘtergere
  30. Steaua e numai una27 mar. 2014, 21:35:00

    Dinamo Maciuca! Dinamo Ciocanul!

    RăspundețiȘtergere
  31. Intotdeauna am spus ca fotbalul de ziua 5-a nu are echivalet. E altceva decat in oricare alta parte. La noi, nu picioarele sunt afectate, ci mainile ! Poate si Popi o fi avut ceva dureros la degetelele de la membrele superioare si, barbat cum il stim, nu a spus nimic.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acum plec de la birou. Care e scorul in Steaua-Dinamo?

    RăspundețiȘtergere
  33. Multam, Gabita. Pentru dureri exista niste plasturi cu ardei iute, altii cu ioni de argint, etc. Unguente: finalgon , viprosal (venin de vipera-nu se aplica pe rani deschise), trovasimex ( pentru sportivi).

    RăspundețiȘtergere
  34. Replica geniului pustiu: poezia pare autopledoarie (daca altii nu se inghesuie).
    Robert cu toate ca unii sunt sceptici eu propun sa nu abandonam deoarece ideea aparitiei regulamentului a aparut in urma unei necesitati de a genera un
    climat in care marea majoritate a participantilor sa se simta bine cand joaca
    iar o infima majoritate sa isi controleze comportamentul. Ca am dreptate e
    faptul ca oameni pasnici si au sarit la bataie (Cristi Gaze, Tavi, Stelica s.a.)
    iar altii au devenit violenti verbal (Cata, Gabita, Stelica, Bebe, etc. Pe Raz-van ar trebui sa-l bag la ambele categorii dar el e un caz special nu grav.
    Asa ca o sa fac un tabel cu potentialii aderenti la regulament. fiecare sa-si
    manifeste opinia si daca majoritatea sunt pro facem urmatorul pas.
    In alta ordine de idei va spuneam ca in I.O.R. toate penalizarile au fost con-vertite in bani, acolo e un sistem mult mai bine pus la punct. La noi cred ca s-ar preta mai bine pedepsele eliminatorii asa ca regulamentul propus poate
    fi modificat.

    RăspundețiȘtergere
  35. Profesorul lui Bebe-Regulament28 mar. 2014, 10:37:00

    Majoritatea poate fi infima ? Nu stiam, invat multe citindu-l pe Bebe-Regulament.Daca s-a gasit un fraier la voi la I.O.R,. crezi ca vei gasi si aici unul care sa-si piarda timpul cu prostii ? Doar daca te oferi tu.

    RăspundețiȘtergere
  36. un stelist veritabil si fericit28 mar. 2014, 10:43:00

    Va salut cu degetele departate de la mana!
    Ne citim peste 3 saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  37. Motane, nu pe tine te asteptam sa-ti pui cenusa-n cap.Pe tine te stiu, nu e prima oara cand esti veriga slaba. La tine e sarbatoare cand nu esti oaia neagra, dar au fost si alti gutani si pe ei ii asteptam sa-si faca harakiri.

    RăspundețiȘtergere
  38. T A B E L

    OPTIUNE
    NR. CRT. NUME DA NU
    1 BEBE
    2 BETE
    3 BOGDAN
    4 CATA
    5 CRISTI GAZ
    6 ELLY
    7 GABI
    8 GABITA
    9 MITICA
    10 POPICA
    11 RAZVAN
    12 ROBERT
    13 STELICA
    14 TAVI
    15 VASEA
    16 LUCI




    RăspundețiȘtergere
  39. Fizicul gutan-geniului (sau poate fizica) nu-l ajuta sa inteleaga ca, in poarta, nu faci decat o greseala, dupa care vine golul. Pe langa asta, are o problema de ventilatie: cand deschide gura, pentru injurii, etc. , i se ravasesc gandurile si concentratia este zero (el devine un fel de apa de ploaie in suspensie). Mai desconsidera si adversarii, desi este sub majoritatea dintre ei; vineri, cand apareau ocaziile adversarilor, il auzeam spunand :" cine sa-mi dea mie gol, ma, maimuta asta", etc, dupa care firesc au urmat si golurile. Cred ca ar trebui sa-si puna dopuri in urechi, sa evite curentii (mai face , doamne fereste, si vreo otita).

    RăspundețiȘtergere
  40. P.S. Nu ma laud cu prestatia mea de vineri; vorbind, cu o zi inainte, cu Motanu, ii spuneam ca nu as veni vineri, ca sunt f. obosit, dar , dupa discutii, a reiesit ca-i mai bine sa vin, sa fim la numar (sau la kg., ca sa-i dau apa la moara inmuiatului).

    RăspundețiȘtergere
  41. In cadrul unui experiment sociologic, unei grupe de 50 de oameni in care erau in mod egal femei si barbatii i s-a dat un text si insarcinarea sa aseze in cadrul acelui text o virgula.

    Textul era: "Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe".

    Toate femeile au pus virgula dupa "femeia".
    Toti barbatii au pus virgula dupa "are".

    aSTA ESTE UN BANK.

    RăspundețiȘtergere
  42. Apropo de virgulă...

    Să-l iertăm pe Popică nu se poate, să i se taie capul!

    Să-l iertăm pe Popică, nu se poate să i se taie capul!

    RăspundețiȘtergere
  43. Un cantec foarte mobilizator si la moda azi :"Iti arat ca pot" - ADDDA.

    RăspundețiȘtergere
  44. Faptul ca Popica a scris mai sus ca "sa recunosc ca am jucat prost, nu-i nicio problema" este un inceput promitator si ca atare optez pentru varianta a doua a lui Gabita.

    RăspundețiȘtergere
  45. Sa-l pupati in...pe Popicu, se poate! Va da voie, poftiti !

    RăspundețiȘtergere
  46. Seful vostru, cel de toate zilele !28 mar. 2014, 13:17:00

    Bebe stai acasa, iti trimitem situatia cu cei care au incalcat regulamentul tau, sa poti tine evidenta infractiunilor.Nu te mai chinui sa vii la fotbal, tot nu faci nimic, asa ca economisesti timp, bani si nici nu ma mai enervezi cu prezenta ta.
    Cu mila,

    RăspundețiȘtergere
  47. Propun sa-l bagam pe Lucifer in poarta din deal, sa se indrepte terenul.Luci(balega) azi nu esti obosit ? Da-mi, te rog, o veste buna si spune-mi ca nu poti veni.Vreau sa joc doar cu cei care cunosc fenomenul, m-am saturat de novici cu sorici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai pedogerotofilule, dar de mecla ta nu te-ai plictisit?

      Ștergere
  48. Asociatia pentru protectia animalelor de casa28 mar. 2014, 13:28:00

    Vasea, Tavi, Bebica si alt maruntis de doi lei cu rest, va rugam sa va gasiti alta ocupatie vinerea dupa amiaza. Crostetati, va uitati la tembelizor, il ajutati pe Mititica sa bata covoarele lui Caprita, puneti muraturi sau orice vreti voi, numai nu ne mai plictisiti.

    RăspundețiȘtergere