marți, 8 mai 2012

La subiect


Pe terenul  mic, dotat cu porţi mari, s-au aliniat vineri 04.05.12 următorii :

Pelicanii – Tavi, Popicu, varul-Danuţ, Vasea, Claudiu, Tudor si Cată ,
Pinguinii– Bebe, Motanu, Stelica, Gabita, Mitică, Ely şi Gigi .

Scor final : 11 – 8 pentru pinguini , după ce două treimi din joc (până la plecarea lui Tudor) pelicanii au fost la timonă şi au condus în pernanenţă cu unu – două goluri.
Autorii probabili ai golurilor : - Tudor-2, Vasea-1, Dănuţ-1, Claudiu-1 si Cata-3 ,    
                             respectiv - Gigi -4 , Găbiţă -3, Mitică-2, Ely-2
  
Pe final, cu un om în plus şi profitând de slăbiciunile din apărarea pelicană, datorate în bună parte şi absenţei din acest compartiment a Balaurului-Paulică , pinguinii şi-au valorificat superioritatea numerică întorcând rezultatul graţie unui joc bun şi animaţi de dorinţa de a nu scăpa printre degete o aşa conjunctură norocoasă.  De data asta s-a întâmplat că le-a reuşit .

36 de comentarii:

  1. Asa si trebuia Tavi,scurt si la obiect,pardon,la subiect,ca tot aia este...

    RăspundețiȘtergere
  2. Slaba miscare! Am impresia ca incet,incet,blogul isi da obstescul sfarsit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Băbăieţi, o să mă bag şi eu la comentarii, că am destule de spus, dar deocamdată vă reţin cu un mesaj important pentru Fenomenul de ziua 5: joi-vineri-sâmbătă pe ambele terenuri e Agronomiada! M-a sunat patronul să-mi spună că n-avea ce să facă, trebuia să cedeze terenurile şi că-şi cere scuze. Ne oferea alternativă joi-vineri după ora 20, dar i-am spus că puţin probabil. Deci, aveţi careva vreo altă propunere de teren pentru vineri?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate la Motanel, la Frumusani, pe o parcela mai neteda si cu iarba proaspata. Asta daca agronomului i-a scapat ceva nearat. PS- Poate la terenul Metrorex-Statia Orsova? Paulica, ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  6. La ala ma gandeam si eu. Ar mai fi la Leu, pe iarba, dar trebuie sa improvizam portile.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce dilemă poate să ne arunce Luci! Citindu-l, nici nu ştii cum să-l interpretezi. Sunt fragmente de adevăr cam în tot ce spune. Eu am o vorbă: "cand nu stii ce sa faci, fi prudent şi lasa timpul sa te ajute". Poate chiar El Grande Popicu ar putea sa ne dea un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  8. La Leu, nu am habar pe unde este si evident nici ce probleme de acces ar putea fi pe acolo.
    La Metrorex stiu ca Paulica avea usi deschise pe la conducere si ne-ar putea ajuta, desigur dacă nu cumva este plecat din Bucureşti.
    La o adica, eu sunt dispus şi pentru o încercare vineri de la ora 20. S-ar putea sa fie o experientă nemaipomenita. Auzi tu, etapa pe nocturna. Cine si-ar fi putut imagina acum un an sau doi, că o sa ajungem să putem juca pe un sintetic, dar si in nocturnă. Hai ca e mortal. Adica la ora 22 sa plecam , stai, spre...nea Nicu, sau spre... casele noastre. Băi ce palpitant e!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Celui care se semnează cu ,, Luci,, : fii mai explicit, Luci și mai cum? Daca n-ai curaj, ia de la subiectul scrierii tale, că ăla are curaj. Sunt de acord cu o parte, dar nu cu tot. Pe viitor dă-ți și cnp-ul.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aviz amatorilor de pupături dorsale la Popicu: întrebați-l dacă , în ziua respectivă, s-a spălat. Am auzit că are probleme cu instalația. Oricum, Popi, eu sunt pregătit să te ajut - vin cu ștuțu curat, igienizat.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aflând că acela care se semnează Luci nu e cine sugera că e, l-am dilit (de le delete).
    Referitor la joaca de vinerea asta, mă bag la orie variantă. Să vedem câţi agreează ideea cu ora 20.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am făcut o nebunie şi diseară îl duc pe fi-miu la finala Europa League. Cică trebuie să cobor la staţia de metrou Radamel Falcao, ştie cineva dacă am metrou direct de la Unirii? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut baieti. Gabitza mie imi surade ideea de a juca vineri sau joi de la ora 20. App astia de la prossport au bagat un voucher in valoare de 20 ron pe care l-am si dublat :)). O zi placuta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Gabita,daca nu te-ai lamurit inca cum sta cu deplasarea cu metroul,de la Unirii mergi pana la Dristor 1,treci la Dristor 2 si mai mergi o statie pana la P-ta Muncii-alias Falcao; o alta varianta ar fi ca de la Unirii sa mergi spre Gara de Nord{metroul Dristor2}si cobori la Muncii,fara schimbare,dar traseul este mai lung.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, Cătălin, merge joi de la 8 la 9, după aia avem timp un sfert de oră să ajungem în Băneasa, unde avem meci de la 9.15 cu Flamingo. Hai că poţi, că eşti tânăr şi ferice! :))

    Mersi, Vasea, dar m-a hotărât să iau maşina, nu pot risca să ajung cu zeci de mii de oameni în stradă sau la metrou, mai ales dacă sunt şi prelungiri. Mai bine parchez la 20-30 de minute distanţă şi merg pe jos.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bine, draga Gabita,ca "te-ai"!?!

    RăspundețiȘtergere
  17. hotărâţi-vă şi voi până mâine la prânz dacă jucăm vineri de la 8, ca să ştiu şi eu ce fac. oricum, dacă sunteţi cel puţin trei-patru care se bagă trebuie luată legătura cu cei ce nu citesc blogul. o să-l sun pe ăla mic şi după aia pot vorbi eu cu Virgil şi Paul, eventual Bebe şi Marean. în plus, cred că-l pot convinge şi pe Silică să-i ceară voie lui mama-soacră.
    @: Gabiţă, scrie şi tu problema primită de Matei la concurs. oricum, îl cinstesc când îl aduci la teren!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt la stadion, in peluza basca, abia astept sa inceapa meciul, ceea ce va doresc si voua. Vad X la pauza, dupa aia mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mi-a iesit x-ul la pauza, poate iese la final...

    RăspundețiȘtergere
  20. eu vin vineri de la 20 gabi maine aveti meci vezi poate poti sa ie-i si tu tricoul lui falcao

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi-am dorit tensiune, prelungiri, penalty-uri şi am primit scor de neprezentare!

    Paul ne spune azi dacă e liber terenul de la Semănătoarea.

    RăspundețiȘtergere
  22. Radamel Falcao number one! MARE fotbalist! Am pariat ca da gol si a dat doua,dar ce goluri...super!

    RăspundețiȘtergere
  23. M-a sunat Paul şi mi-a zis că putem juca pe terenul de la Semănătoarea până la 4.15. Asta ar însemna să începem pe la 2 jumate. Zona e accesibilă, are şi ditamai parcarea, se poate ajunge lejer şi cu metroul. Eu o să vin cu 41, că vreau să încerc senzaţii tari în pasaj.
    Haideţi să ne hotărâm, preferaţi aici de la 2 jumate sau tot ăn Agronomie de la 8 seara?

    RăspundețiȘtergere
  24. Ne vedem vineri, la 14,15, la SEMANATOAREA!

    RăspundețiȘtergere
  25. NE VEDEM VINERI LA 14,15 LA SEMANATOAREA

    RăspundețiȘtergere
  26. Regret ca am sters mesajul lui ” Luci “M-am grabit si-mi pare rau. Am reactii pe care nu le mai inteleg nici eu. Am realizat mai tarziu ca el a vrut doar sa reanime atmosfera de pe blog, sa participe cat mai multi la discutii. Asta e, nu se va mai intampla.

    RăspundețiȘtergere
  27. N-ai de ce să regreți!.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  28. Uite, pe-ăsta al lui "Gabita" nu-l şterg, ca să nu-mi pară rău! Îl las ca să-şi dea lumea seama despre ce e vorba, cum se distrează cineva postând comentarii în locul altora. Cineva, care s-ar putea să nu fie Popică, îşi închipuie că e spiritual. Dacă se mai repetă, indiferent că e vorba de mine sau altul, voi afla cine e. N-ar trebui decât să-mi pierd câteva ore din viaţă ca să găsesc un program care afişează IP-urile.

    RăspundețiȘtergere
  29. eu nu stiu unde e terenul. luminati-ma maine la telefon daca veniti la Semanatoarea.

    RăspundețiȘtergere
  30. super meci facut de gabi an seara asta o bara a la van basten si mihaita super fundas bravo lor

    RăspundețiȘtergere
  31. Mersi Cristi, dar meciul a fost pe muchie, cu golurile desprinderii în ultimele două minute. Cătălin ne-a tras clapa, n-au venit nici alţii şi n-am avut nici o rezervă, am fost nevoit să rămân tot meciul în teren. Păcat că mi-a stricat seara Rapidul, care şi-a dat autogol în prelungiri, când avea şi om în plus! Luam doar vreo 16 milioane, dar oricum îi jucam pe toţi şi-i pierdeam... :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Bebe, ia ca reper antena aia mare de la Semănătoarea. Mergi spre ea şi ajungi la teren. Dar s-a hotărât, jucăm acolo?

    RăspundețiȘtergere
  33. Gabita, daca-i pe Semanatoarea, pot sa te iau eu, ca sunt la Orizont.
    L.

    RăspundețiȘtergere
  34. A ramas batut in cuie: SEMANATOAREA!

    RăspundețiȘtergere