luni, 7 iunie 2021

Meciurile luni iunie

 ⚽⚽⚽


(completare foto)

Miticăpitanu a schimbat sportul. Verdictul specialistului:
”Nu e chiar pârnaie!” :)))
Invitat special Neluțu Bronson, care n-a venit cu mâna goală.




 

61 de comentarii:

  1. prima etapă din iunie a debutat cu o modalitate aproape originală de alegeri. Dar cea mai apropiată de noțiunea de echilibru. Când sunt prezenți 3 din nucleul de (semi)tineret, cei care joacă 2 trebuie să-l lase pe celălalt să-și facă TOATĂ echipa!
    Mai mult, vineri am tras la sorți cu Ely care va juca împreună cu Andrei și care își va face echipa! Ely a tras bățul lung, stabilit pentru a-și face TOATĂ echipa, ceea ce a și făcut. Greșeala lui a fost că nu l-a luat și pe Mitică, ca să evite eventualele certuri cu el! Păi echipa câștigătoare de obicei nu se ceartă, iar cu Mitică în locul lui Vasea aproape sigur ar fi câștigat. Lăsând la o parte cele 3 greșeli din final care au dus scorul final la doar +1 pentru noi, Căpitanu a dat 2 goluri cu șuturi din afara careului, plasate jos, la bară.
    Altfel, meci interesant, chiar palpitant pe alocuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Motanu, vesnicul nemultumit!

    Dupa comentariul la obiect al lui Gabita,ce as mai putea sa mai spun?!? Doar ca vineri,13 iunie(zi cu ghinion pentru motan), am fost prezenti 13 jucatori si am ramas 12 dupa ce Motanu cel nemultumit de alegeri a parasit terenul in favoarea lecturii;nemultumit am fost si eu ca am ratat prea mult, nemultumiti au fost si altii ca au luat bataie, nemultumit a fost chiar si Ely pe el insusi pentru anumite decizii luate, dar n-au parasit terenul...

    EG.Luci, Bogdan, Popica 1g,Mitica 2g,Andrei 4g, Gabita 3g.
    EE.Gaby, Motanu 1g,Doru, Tudor 1g, Tavi 1g, Ely 5g, Vasea 1g.
    Daca am gresit la autorii golurilor interveveniti.Tavi intarziatul n-a mai apucat sa treaca la cealalta echipa dupa jumatate din timp, conform intelegerii, deoarece Motanu ne-a parasit mult prea devreme...
    Meciul in prima parte a fost destul de echilibrat, apoi scorul s-a tot marit in favoarea primei echipe, ajungand la 10-5, insa Ely are o rabufnire si incet, incet, scorul se strange pana la 10- 9 cand suntem invitati sa parasim terenul.
    O caracteristica a acestui meci a fost sumedenia de ratari de ambele parti,ratari atat din partea celor buni, cat si din partea celor mai slabi...Multele ratari au scos in evidenta portarii,Luci(aparand si un penalti scos de Vasea la o deviere a balonului care a atins mana lui Bogdan si ratat de Ely) si mai ales Doru-Bete care l-a inlocuit in poarta pe Gaby, care s-a remarcat apoi ca fundas.
    Cam asta a fost, hidratarea dupa meci a fost binevenita, s-a desfasurat intr'o atmosfera destinsa,Motanu fiind un baiat de aur,de pus la rana in afara terenului...

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze, mii de scuze, cu gandul la cei 13 jucatori am incurcat data,evident ca e vorba de 4 iunie 2021.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai bea fara mine, ca uite ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Luci, numai cu tine am s-o fac si daca se poate numai de la tine,ha,ha,ha!
      Culmea e ca si-a facut efectul de abia dupa 3 zile.

      Ștergere
  5. Se vede treaba ca pe Tavi n-o sa-laude nimeni, mici macar atunci cand merita. La el e valabila eticheta "intarziatul"si basta. Si eu am baut cu tine Sile si se cunoaste, mi-i mancat un gol de la buget si nu ai mai pomenit nimic de faptul ca revirimentul echipei din partea a doua mi se datoreaza si mie. Nuuuu, tacere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Memoria mea e tot mai scurta asa ca d-aia fac apel la voi sa indreptati greselile si omisiunile mele;scuze ca ti-am mancat un gol,bine ca nu l-ai uitat tu;faptul ca ai intarziat este un adevar, nu o inventie a mea;in scurta mea interventie nu mi-am propus sa detaliez meritele fiecaruia ci doar am amintit de prestatia portarilor, ceea ce ai facut si tu;completati tabloul etapei cu cat mai multe comentarii.Sa fim sanatosi si sa ne revedem vineri!

      Ștergere
    2. Sile, eu vin la timp, meciul incepe prea devreme. Ole!
      In rest glumeam pe un ton mai serios, adegvat ideii. Hai, oole amice!

      Ștergere
    3. Și lui Popică i-a luat un gol și mi l-a pus mie. E drept, ambele ale lui Popică au fost din pasele mele trimise la un metru în fața porții. Dar două de-astea ar trebui să valoreze cât un gol, deci îmi place cum gândește Vasea! :)))

      Ștergere
  6. Ce vreau sa spun cu adevarat se refera la jocul fantastic din finalul meciuluie, in poarta sau ca fundasi, cu schimbul, a lui Gabi si Doru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca o sa mai scriu despre meciuri am s-o fac cu tot mai multe greseli/omisiuni deoarece observ ca asa se inmultesc comentariile si comentatorii!:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. B.

    Ieri, un procuror a lovit cu masina zidul unei case. Ancheta a stabilit ca zidul mirosea a alcool si venea de pe contra sens.

    RăspundețiȘtergere
  9. B.

    O blonda ramane a doua oara gravida, vine la sotul ei si il intreaba:
    - Draga, acum trebuie sa ne casatorim din nou?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bk: Un bastan cu amigdalitele mari, il trimite pe fie-su la o universitate cu diplome tari. Dupa o vreme, il suna sa vada cum s-a integrat,etc:"Ce faci puradelule, cum e?"
    "Tetea, e bine, dar am o jena dimineata, cand il vad pe director ca se da jos din tramvai, iar eu din Rolls."
    Dupa cateva zile , puradelul primeste 1 milion de dolari si 2 randuri de la tatsu:"Cumpara si tu un tramvai, si nu ne face de rusine".

    RăspundețiȘtergere
  11. B. A mai fost,da imi place!

    - I-am zis sotului meu ca, daca nu imi cumpara o rochie noua, ies goala pe strada, sa vada lumea ca nu am cu ce sa ma imbrac!
    - Si ce a zis?
    - Daca tot iesi, adu-mi si mie doua beri!

    RăspundețiȘtergere
  12. NEVEROSIMIL!

    Vineri,11 iunie 2021,14 jucatori prezenti,Gabita si Tolea fac alegeri, Tolea alege primul si se pare ca il prefera pe Popica inaintea altora mai bine cotati(e ales al treilea).

    E1: Gabita, Tavi, Motanu,Doru-Bete,Mitica,Gabitrei, Vasea.
    E2: Bebe, Augustin-Mec,Tudor, Popica,Tolea,China,Salah.

    Bebe a revenit pe teren ca jucator dupa o absenta de peste un an,e adevarat ca mai mult in poarta si cand a trecut in camp ca aparator se mai ducea din cand in cand pe banca sa-si mai traga sufletul, de, burta atarna greu, zici ca e in luna a opta, chiar a noua...
    Au mai stat in poarta, G3 si Tavi, respectiv Popica.
    La inceput, Vasea a intepat 2-3 goluri lui Bebe, meciul se echilibreaza, se trece prin 3-3, apoi E2 char conduce cu 5-3, de aici incolo E1 marcheaza mai mult si se ajunge la un moment dat la 11-6 pentru E1, ca spre final E2 sa se apropie amenintator, insa Popica are"grija"sa primeasca un gol hilar si meciul se incheie cu victoria echipei lui Gabita, la doua goluri diferenta, scor final 12-10.

    Cu atatia "tunari" pe teren, cine credeti ca a fost golgeterul meciului? Vasea! Neverosimil, apropos de titlu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Apropo de grande Sile, a inceput cu 2-3 bobite si a terminat ca alte 3-2. Total 5-5, ca sa nu fie vreo greseala si sa ramana intr-adevar'neverosimil'.

    RăspundețiȘtergere
  14. Apropo si de grande Bebe. Jocul lui dupa mai bine de un an a fost neasteptat de bun. Cat a stat in poarta nu i se poate reprosa niciun gol din cele primite, iar cat a stat pe banca cand a fost in teren nici atat!
    Un sfat, sa vina constant, sa joace pentru a-si recapata silueta si supletea. Indicatorul? Bronzul traditional al trupului sau. Ieri lipsea aproape in totalitate!

    RăspundețiȘtergere
  15. A fost un meci foarte ciudat. Țolea a ales primul și părerea mea e că a greșit grav echipa. Totuși, la final zicea că ar paria plata pe o lună a terenului că bate în retur cu echipele identice. Aș ține pariul, dar condiția nu se va îndeplini.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da,2-3 lingouri de aur n-ai prin pod?!?

    RăspundețiȘtergere
  17. Lingigauri n-am,dar te poti reprofila.

    RăspundețiȘtergere
  18. B.

    O domnisoara intreaba preotul:
    - Parinte, avem voie sa facem dragoste inainte de cununie?
    - Da, doar sa nu intarziati la ceremonie.

    RăspundețiȘtergere
  19. Inca un B.

    Care e diferenta intre o secretara buna si una foarte buna?
    Cea buna spune:
    - Buna dimineata, domnule director.
    Secretara foarte buna:
    - S-a facut dimineata, domnule director!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nelutu, am impresia ca rachetele lor s-au inmuiat in licoarea ta!

    RăspundețiȘtergere
  21. B.

    Sotia catre sot, seara, cand ajunge acasa:

    - Dragul meu, spune-mi, exista ceva pe lume mai important decat dragostea?

    - Lasa-ma sa ghicesc: iar nu ai facut de mancare!

    RăspundețiȘtergere
  22. *Marcatorii de vineri 11 iunie 2021: Vasea, Gabitrei si Gabita pentru echipa invingatoare,respectiv, Tolea,China,Salah si Augustin pentru partenerii de intrecere.
    *M-am simtit f. bine, probabil si pt. faptul ca analizele mi-au iesit f.bune si m-am aventurat oarecum si-n sprijinul apararii, primind o minge degajata de Mitica exact in piept,in dispozitivul de la inima, norocul ca n-a fost prea tare, dar nici prea moale...
    *Hidratarea de dupa meci a fost binevenita, fara ploaie, dar cum ne-am despartit de Tavi, a inceput torentiala si ne-am adapostit(Doru si eu)la Sala de sport vreo 20 de minute, am plecat si pe la Rectorat am mai facut un popas de ploaie, da a fost interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut vasea ....cu respect MESE
      0765 321 081 vreau sa te vad ....sa va vad....MULTUMESC

      Ștergere
    2. Salut Mese!
      Daca nu ploua,daca nu vine ciclonul,ne vedem maine in Agronomie.

      Ștergere
  23. B.

    - Iar pleci la carciuma derbedeule, saptamana viitoare trebuie sa platim si intretinerea!
    - Calmeaza-te, ma intorc pana atunci!

    RăspundețiȘtergere
  24. Miticapitan,ia masuri maine impotriva ciclonului!

    RăspundețiȘtergere
  25. B.

    - Fiule, ai fost adoptat, zice tatal.
    - Ceee? Vreau sa imi cunosc parintii biologici.
    - Noi suntem parintii biologici, acum fa-ti bagajele, noii parinti vin sa te ia in 20 de minute.

    RăspundețiȘtergere
  26. Astazi ne vedem la 15,30 la Cora lujer la balon

    RăspundețiȘtergere
  27. Traiasca Nelutu! Sper ca usor-usor vei reincepe sportul de performanta al grupului de ziua 5a.

    RăspundețiȘtergere
  28. Bancul zilei: Doamnelor, citiți cu atenție până la sfârșit. Informatia vă va risipi o mare dilemă


    Va aflati intr-un magazin de pantofi, sunteti a doua la coada. In spatele vanzatoarei se afla o pereche de pantofi superbi, pe care vi-i doriti foarte mult. Doamna din fata dumneavoastra i-a vazut si ii priveste cu jind. Dar nici una dintre voi nu aveti portofelul la voi.

    Ar fi nepoliticos sa intrati in fata femeii fara sa aveti bani pentru a plati pantofii, dar daca ati avea bani, femeia din fata n-ar avea ce sa zica. Vanzatoarea asteapta in continuare la casa.

    O prietena probeaza niste pantofi in magazin si va observa dilema. Se pregateste sa va arunce portofelul ei. Daca face acest lucru, il puteti prinde, puteti trece de cealalta clienta si puteti cumpara pantofii mult doriti.

    Trebuie sa va amintiti insa intotdeauna ca, pana cand portofelul nu este aruncat, nu este frumos sa treceti in fata celeilalte cliente.

    La ce va foloseste?

    Felicitari, tocmai ati invatat regula offside-ului la fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  29. CICLONUL ne-a dus din nou la CORA

    Ely a vorbit sa jucam in "balonul"din spatele Cora Militari si bine a facut deoarece ploile abundente ne-au coplesit.Pe o asemenea vreme, surpriza mare,dar placuta a fost prezenta peste asteptari,15 curajosi au pornit prin ploaie spre teren, felicitari!
    Gabita si Ely au facut alegeri;de mentionat ca pana au sosit Gabitrei cu Augustin, Tavi a jucat in echipa lui Ely, Popica mofturosul din aceeasi echipa a stat pe margine, iar Iulian baiatul longilin adus de Tudor a jucat juma-juma, intai la E., apoi la G.
    G. Gaby,Doru-Bete,Tavi, Mihai,Tudor,Mitica,Gabita.
    E. Salah,Augustin,Gabitrei, Popica,Ely, Andrei, Vasea.
    Pana la completarea echipelor, Mitica marcheaza un gol cam chinuit cu capul la o pasa a lui Gabita,dupa care Gabita rateaza 2-3 ocazii mari, scorul de 1-0 se mentine mult timp, pana cand Mihai il gaseste cu o pasa pe Gabita,al carui stang nu iarta si se face 2-0.De partea cealalta, Vasea nu primeste nicio pasa, mai ales de la noul venit,Iulian, suturile tari ale lui Andrei sunt blocate, Gabitrei bombardeaza,dar nu prea nimereste tinta,rateaza si un penalti la hentul lui Doru-B, cu un sut puternic in bara din stg.lui Gaby care in poarta se descurca bine.In sfarsit primeste si Vasea o pasa ideala de la Ely si marcheaza fulgerator, 2-1;acelasi Vasea preia o minge revenita din bara si o suteaza in aceeasi bara, ratare incredibila.Gabita intoarce pasa spre Mihai care face 3-1 din
    apropiere, pentru ca in final Gabita,tot din pasa lui Mihai,sa ciupeasca mingea in poarta, 4-2 scor final.
    Pacat ca Gabitrei s-a suparat cand "guralivul" de Mitica a anuntat ca mai sunt 5 minute de jucat...
    La hidratarea cu bere de la Plazza Romania au participat sapte combatanti, dupa care doi ar mai fi continuat la o terasa, bravo lor,dar si noua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, luat de val am uitat de golul lui Ely pentru 3-2.

      Ștergere
    2. Vasea, a fost mult timp 1-0, apoi mult timp 1-1, deci nu s-a trecut prin 2-0.
      Cred că trebuie să explic ultima fază, să rămână și scris: terenul a fost prost, aproape toți am luat câte o trântă, eu nu mai puțin de 3, în același colț al terenului în care mă aflam și la ultima fază, scăpat singur în unghi. Cad, nu mă grăbesc să mă ridic, înjur terenul, portarul îmi intinde mâna să mă ridic, apoi eu fac un pas înspre teren, el înspre poartă. Urmează ceva ce a durat poate o secundă, nu mai mult, am acționat instinctiv: o minge venea spre poartă, am făcut un pas spre ea și am deviat-o pe lângă portar care venise fix în spatele meu. Dacă crede cineva că am greșit, îmi cer scuze, dar nu a fost ca și cum aveam mingea la picior să am timp să gândesc faza.
      Și mai e ceva: Gabi3 a trimis două mingi direct în plasă de departe, pe care nu le-a revendicat, dar se pare din ce am discutat cu băieții după aia la masă, că unul n-a fost din aut lateral, ci din aut de poartă, ceea ce însemna că trebuia să fie gol valabil!

      Ștergere
    3. Asa am vazut si eu tocmai de la cealalta poarta ca Gabitrei a sutat direct in gol din aut de poarta,dar nezicand nimeni ceva,am tacut, crezand ca n-am vazut eu bine;asta e!

      Ștergere
  30. B.

    O blonda trece cu masina peste un politist si il omoara.Suna la Politie si intreaba:
    -Buna ziua.Sunteti 112?
    -Da.
    -Am sunat sa va spun ca acum sunteti 111.

    RăspundețiȘtergere
  31. B.


    Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:
    - Cum ati votat de data aceasta?
    - Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.
    - Dar cu cine ati votat?
    - Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei.
    - Ce sperati dupa votul de azi?
    - Sper sa nu ma infectez.
    - Totusi, ce asteptati dupa ziua aceasta?
    - Astept sa treaca 14 zile.



    - Nu ati inteles ce va intreb... Ce v-ati dori sa schimbati dupa acest vot?
    - Masca si manusile.
    - Nu, nu la asta ma refeream... Care credeti ca va fi rezultatul acestor alegeri?
    - Pentru unii pozitiv, pentru altii negativ, oricum nu ii vor testa pe toti....

    RăspundețiȘtergere
  32. B.

    Ion castiga 2000 pe luna. Sotia lui, Maria, cheltuie 4000.
    Intrebare: stie Ion de existenta lui Vasile?

    RăspundețiȘtergere
  33. B.

    - Ce faci?
    - Ard calorii!
    - Esti la sala?
    - Nu, imi prajesc niste carne...

    RăspundețiȘtergere
  34. B.

    De ce a trait Adam doar 600 de ani?
    Pentru ca nu a avut soacra. Ca daca nu avea nici nevasta, mai traia si azi.

    RăspundețiȘtergere
  35. Azi nu risc pe canicula.
    Miscare placuta!

    RăspundețiȘtergere
  36. O sa fie cam greu pentru cronicar sa-si aminteasca echipele dupa o prezenta asa de mare...

    RăspundețiȘtergere
  37. B.
    - Visez sa fiu miliardar ca tatal meu, zice Bulisor.
    - Tatal tau este miliardar?
    - Nu! Si el viseaza.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ultima etapă din iunie a fost un fel de distracție, poate și pentru că era ziua lui Tavi, care ne-a așteptat după meci cu bere pusă la rece. N-a fost chiar caniculă, ca în alte etape memorabile, doar 33 grd C și un vânticel, însă vine o vreme când lumea începe să se uite în buletin. Poate nu vede adresa, dar vârsta n-are cum! :)) Totuși, apare la teren poate singurul om care trebuia să stea acasă, Grande Bebe!

    Normal că îl iau la mine în echipe și cu el rămân, fiindcă am jucat 2 contra 3 (Tavi, Mitică, Popică), la porțile medii, la un pic de umbră pe terenul 1 din spate. Ne-am hârjonit vreo 30-40 de minute, până ne-a oprit unul din antrenorii de copii, la 6-4 pentru noi.
    Bebe, de antologie la 6-2: ”Băgați titularii!” :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,Motanu n-a fost sau a preferat lectura?!?

      Ștergere
    2. Vrei să spui că l-ai luat pe Bebe în concubinaj, doar nu jucați tenis, să trăiască, să fie într-un ceas bun, observ că nu reușește nimeni să-l reintegreze pe super Bronson care tot, aparent, cu halba de bere sau cu antidotul național se arată extrem de rar.

      Ștergere
  39. A fost, dar a evaluat corect situația! :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Vineri, Senior-Bebe a demonstrat ca fotbalul nu are varsta, ca la orice etate ai nevoie de initiativa si curaj, ca daca ai curaj si vremea se indupleca, ca tehnica, intuitia si lipezimea viziunii nu se pensioneaza la 65 (aparator de nota 10 si cu 3 sau 4 assituri la purtator), ca umorul si ironia fina sunt mai puternice de la 0 varsta incolo, ca tinuta, prestigiul si blazonul fiecaruia dintre noi trebuie sa fie mai presus decat un rezultat favorabil sau nu. Pentru aceasta ultima afirmatie dau exemplul. Imediat dupa inceperea meciului i-am spus lui Bebe ca poate sa apere si cu mana, lucru acceptat de toti, inclusiv de el. Dragii mei, pe toata durata jocului nu s-a folosit de mana nici macar o data, noi atragandu-i atentia de mai multe ori ca poate sa faca acest lucru!
    Concluzia concluziilor s-a tras la finalul reprizei a 3a, dupa o analiza crancena,la sange, a tot ce se intamplase pe teren - Gabita "ne-a facut" si de data asta inca de la alegerea echipelor!!

    RăspundețiȘtergere
  41. B.

    Doua femei trecute de 40 de ani se intalnesc la o cafea. Una dintre ele zice:

    - Sotul meu si-a uitat telefonul acasa ieri.
    - Si? I-ai citit toate mesajele?
    - Nu, draga, asta faceam la 20 de ani. Acum mi-am transferat niste bani.

    RăspundețiȘtergere
  42. B.

    Aseara, sotul meu a gasit un gandac langa aragaz. A curatat luna toata bucataria. Azi voi pune gandacul in baie.

    RăspundețiȘtergere
  43. Szlabuti. Mai puneti ceva pe voi,

    RăspundețiȘtergere
  44. B.

    Bancul Zilei

    Inscriptie pe usa unui medic din Vaslui:
    - Flori si ciocolata nu beau!


    RăspundețiȘtergere
  45. B.

    In Uniunea Sovietica, se organizeaza un concurs de pictura cu tema "Lenin la Praga".
    Primul pictor vine cu o panza pe care se vad un barbat si o femeie, dezbracati, intinsi pe intreaba patura.
    - Ce-i asta? intreaba presedintele comisiei.
    - Femeia este sotia lui Lenin, iar baiatul este soferul lui Lenin.
    - Bine, dar Lenin, unde e?
    - La Praga.

    RăspundețiȘtergere