luni, 15 februarie 2021

Super CHINA peste tot

             Cei care au sosit mai devreme au avut surpriza sa-l intalneasca in balonul mic pe Narcis Raducan cu trei din elevii sai jucand miuta si chiar avand si o scurta discutie cu el.

            Doi dintre cei trei G si anume G2(Gabita) impreuna cu G3(Gabitrei) au procedat la alegerea celor doua echipe.

            G2: Doru-Bete, Ciprian, Tavi, Mitica,China, Gabita, Vasea.

            G3: Gaby(G1), Motanu, Bogdan, Tudor, Mihaita, Gabitrei, Popica.

            In prima parte meciul n-a prea avut istoric, cuplul China-Gabita facand legea pe teren, ducand scorul la 5-0 pentru G2, China 3-4 goluri si Gabita 1-2g. Cealalta echipa, evident ca era nemultumita, diferenta era prea mare, asa ca Gabita intr-un acces de galanterie, pe care altcineva nu stiu daca l-ar fi facut, il da pe China la G3 la schimb cu Mihaita. De aici incolo meciul ia o alta turnura, G3 se dezlantuie sub bagheta fermecata a lui China care isi continua recitalul din prima parte si perforeaza poarta adversa de inca 6-7 ori si impreuna cu Gabitrei,vreo 4 g, stabilesc scorul la 10-5 pentru G3.

            Ce mai tura-vura, vineri China a prins o zi de exceptie, reusindu-i totul; jucator cu centrul de greutate jos, stie cu mingea cu ambele picioare, dribleaza cu capul sus, are un moment cand se opreste si se informeaza, da pasa la fix sau suteaza precis cu o miscare scurta de picior, tare sau plasat in functie de faza, ce mai, un jucator complet.

            Cateva remarci: chiar daca in ultimul timp a plouat si chiar a si nins, la Vasea persista seceta de goluri. Doru-Bete a aparat bine in prima parte,reusind sa pastreze virgina poarta, insa dupa ce Bombardierul din Wuhan a trecut la ceilalti si a inceput sa-l ia la tinta, lucrurile s-au schimbat si n-a mai putut rezista; daca-l mai punem si pe Gabitrei cu bucuria lui de dupa marcarea unui gol exprimata precum Tarzan, va dati seama ce a patimit Doru vineri, ce lovituri a suportat de la suturile celor doi. Spre final, Vasea s-a retras in aparare unde a mai oprit cateva mingi care se indreptau spre poarta; aproape toti de la G2 au urcat in atac, dar degeaba niciunul nerusind sa marcheze, pe langa ratari, s-a remarcat Popica retras in poarta.Cu toate ca se stabilise sa jucam pana la ora 17 daca nu vin copiii, n-am facut-o deoarece scorul o luase razna si n-avea niciun rost sa mai continuam.

            La concluziile de dupa meci ne-am strans 9 combatanti langa banca de pe alee si am combatut cu molanul adus de Popica si tuiculita lui Doru-Bete, multumim fain. Gabitrei m-a intrebat de ce n-am cerut penalti la faultul comis de unul dintre cei 3 adversari care m-au inconjurat la o faza langa bara stg. adversa, ca el a auzit lovitura; i-am raspuns ca eu nu cer fault, dar ca mi-amintesc ca am fost lovit peste picior, cred ca de Gaby.

            Asadar am mai bifat o vinere cu fotbal, pentru unii cu satisfactia victoriei, pentru altii cu deziluzia infrangerii, importanta este insa miscarea.


Cantonament la munte (by Căpitanu Dracula)



16 comentarii:

  1. Agenția I tac TASS13 feb. 2021, 17:01:00
    Cronica etapei de vineri 120221

    Virusul răutăcios Star Sorin I din Wuhan a răpus întregul fenomen. În prima parte a meciului a băgat în izolare 5 vizibil simptomatici, în partea a doua a trimis la Babeș Vodă 12 sau chiar 14 asimptomatici. Se pare că tratamentul cu prune Pfizer de Bragadiru aplicat după meci nu i-a ajutat prea mult pe combatanți.
    Rog participanții care s-au vaccinat între timp să vină cu completări și eventual să participe la mitingul împotriva virusului, organizat în seara asta la Arenele Tarlale.

    RăspundețiȘtergere
  2. De un an tot ni se spune: testati, testati, testati, apoi, sa va vaccinati,vaccinati, vaccinati,mai recent, ca e nevoie de reforme, reforme, reforme, eu va spun doar ca e nevoie sa comentati, comentati, comentati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super China n-a fost chiar peste tot, de exemplu n-a jucat în aceeași echipă cu adolescentul timorat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris "peste tot"in sensul ca a jucat in ambele echipe si practic a facut ravagii.
      In privinta lui Mihaita, eu mi-am pus mari sperante in el ca partener de combinatii cu tine, dar din pacate nu mai este la nivelul de acum catva timp si intr-adevar a fost si timorat de unii seniori, mai ales de Motanu, cand era cat p-aci sa-l si bata;pacat!

      Ștergere
  4. B.

    Doua vecine se intalnesc pe scara blocului:

    - Ce-i cu tine? Esti bolnava?
    - Nu, de ce?
    - Am vazut de dimineata un doctor iesind din apartamentul tau.
    - Si ce? Cand au iesit de la tine trei soldati, te-am intrebat daca a inceput razboiul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi minunat dacă s-ar mai potoli si Motanu .Fiindcă mereu face asa e păcat sper sa își revină.

    RăspundețiȘtergere
  6. Saraca Barca,a ajuns ciuca batailor ! Unde sunt sustinatorii ei, cum se umflau in pene in anii trecuti ! Acum tac ca peștii,se ascund să nu fie vazuti.Îmi e milă si de echipă și de fani și cred că in sfârșit subiectul Barca s-a inchis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e bine, poate fi chiar pacat,sa te bucuri de necazul altuia,poate veni si asupra ta sau a echipei tale favorite, deci atentie!

      Ștergere
  7. B.

    - De ce nu trebuie sa se vaccineze Ion Iliescu impotriva COVID-19?

    - Ca mai are imunitate de la gripa spaniola.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scorul și victoria17 feb. 2021, 17:57:00

    Vasea, cred că scorul a fost 12, sau chiar 14-5, mai întreabă-i și pe alții. În rest ai dreptate, nu mai avea sens să continuăm, că doar nu vine nimeni acolo ca să se joace, ca toții oamenii maturi și responsabili băieții vin acolo pt. scor, pt. victorie.
    Vasea, ai idee cine e băiatul ăla frumușel cu canadiană bufantă și mască evazată de lângă Mitică ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnul "Scorul si victoria", s-ar putea sa aveti dreptate, de aceea va rog, daca nu chiar va implor, de fiecare data sa interveniti si sa comentati.Pe domnii din fotografie nu-i recunosc asa mascati, parca se pregateau de o spargere...

      Ștergere
  9. Luci 68! Zice că abia așteaptă aniversarea de la anu! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi nu va-ncurc, ca sa-l parafrazes pe sarbatoritul Luci!

    RăspundețiȘtergere
  11. B.

    - Tata, care este diferenta dintre prosperitate si criza? - intreaba Bula.
    - E simplu fiule. Prosperitate inseamna Mercedes, sampanie, amanta. Criza inseamna metrou, sifon, maica-ta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu e indeajuns ca unii ca iti strici ziua cu unii ca Mitica,Praf pe nas si motanu,ca-ti mai da si Biafra gol si se umfla in penele lui de doi lei.

    RăspundețiȘtergere