sâmbătă, 3 decembrie 2016

Domnul Luci ot Tărtășești, de felul său boier

Sunt destul de prins cu treburi și oarecum pe grabă, dar n-aș vrea să se treacă prea ușor peste eleganța lui Luci de ieri după-amiază, când, la 1-0 pentru echipa sa și cu adversarii în căutare de idei, a făcut un gest pe care mulți dintre noi nu l-ar comite vreodată în viață, iar alți câțiva o dată la trei ani, când se aliniază planetele, sau când ai  lor au un avans care să-i scutească de orice fel de probleme.
Acesta a fost și momentul în care practic am fost băgați înapoi în joc, trei goluri venind unul după altul, urmate la ceva timp de încă unul, iar scorul de 5-1 era deja greu măcar de egalat. Finalul ne-a prins la 6-3, deși adversarii au presat mare parte din timp, dar Nelu, Bebe și Tavi au fost imperiali pe spate, Pungulă a prins una din zilele sale pare, iar despre Mihai orice am spune este de prisos. Dincolo, Găbiță plătește tribut domniei de care a dat dovadă la alegeri, părerea mea fiind că se putea negocia omul în plus, iar echilibrul s-ar fi deplasat aproape ireversibil spre un avantaj clar de partea lor. Iată echipele, în formula stabilită de Mitică și Găbiță:
Învingători: Neluțu, Tavi, Bebe, Stelică, Pungulă, Mihai, Mitică, Răzvan
Învinși: Luci, Bețișor, Gabi, Găbiță, Gabi3, Vasea, Surinam
Respect Luci, complimente doamnei, oricând onorat de prezența ta, dacă te supără vreodată ceva, telefonul meu e mereu deschis, cu mine pe lângă el.